1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel merhum Yazıcıoğlu'nu andı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel merhum Yazıcıoğlu'nu andı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümünün 13'üncü yılında andı.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel Kahramanmaraş'ta 13 yıl önce içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı.

Yüksel, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ömrünü vatan millete hizmet yolunda harcayan, örnek bir kişilik olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu'nun her zaman halktan yana durduğunu dile getiren Yüksel, "Örnek şahsiyeti ile Türk siyasi hayatında özel izler bıraktı. Kendisinin vatan ve millet sevdalısı olduğuna,her adımını bu kapsamda, buna göre attığına herkes gibi biz de şahidiz." dedi.

Başkan Yüksel, merhum Yazıcıoğlu'nun aziz hatırası önünde saygı ile eğildiklerini vurgulayarak, "Ömrünün sonuna kadar ayrılmadığı temiz ve ahlaklı siyaset tarzıyla gönüllere taht kurdu. Vatan ve millet sevgisiyle daima aziz milletimizin gönlünde apayrı bir yer edindi. Allah’ın rahmeti üzerine olsun Reis. Unutmadık." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.