1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Parti Çankırı/Atkaracalar İlçe Başkanlığı açılışı yapıldı

İYİ Parti Çankırı/Atkaracalar İlçe Başkanlığı açılışı yapıldı

İYİ Parti, Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde Veysel Akkaya Başkanlığında oluşturulan İlçe Başkanlığı binasının açılışı bugün cuma namazını müteakip gerçekleştirildi.

A+A-

İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı, bazı ilçelerdeki teşkilat eksikliklerini tamamlama çalışmalarına devam ediyor.

İYİ Parti Atkaracalar İlçe Başkanlığı binasının açılışına; İYİ Parti  İl Başkanı Aydın Akbaş, Genel Merkez Uluslararası Politikalar ve Lobiden Sorumlu Başkan yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, Ilgaz İlçe Başkanı Fevzi Yamankale, Orta İlçe Başkanı Hasan Canbaz, Çerkeş ilçe başkanı Sabri Doğdu, Kızılırmak İlçe Başkanı Ömer Mülayi ile İl divan kurulu üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

a9a63479-417f-4fa9-826c-63c9e1caeec8.jpeg

İYİ Parti, bugün cuma namazından sonra gerçekleşen açılış ile Atkaracalar ilçesinde de İlçe teşkilatı eksikliğini tamamlamış oldu.

c6d8470c-2e4e-4d39-8b69-52f77aa54b09.jpeg

Törene katılan İYİ Partililer açılıştan sonra, İl yöneticileri ve diğer konuklarla beraber Atkaracalar çarşı merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

atkaraaea.jpg

İl Başkanı Aydın Akbaş yaptığı açıklamada; "Atkaracalar İlçe Teşkilatımızın açılışını gerçekleştirdik. Çankırı'mız ve Atkaracalar ilçemiz için hayırlı olsun. Katılımlarından dolayı genel merkez Diş İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş'e ve il ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, Atkaracalar yönetimine başarılar diliyorum. Ayrıca, Atkaracalar ilçemizin yiğit ve cesur insanlarını partimizin iktidar yürüyüşüne katılmak üzere İYİ Parti'ye üye olmaya davet ediyorum. Yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Kurşunlu İlçe Başkanlığı ile birlikte Çankırı'nın tüm ilçelerinde teşkilat yapımız tamamlanmış olacak." dedi.

atkacaratay.jpg

 

atkaracaaa.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.