1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İşte Sierra'nın ilk görüntüleri

İşte Sierra'nın ilk görüntüleri

İstanbul'da kaybolan ABD'li Sarai Sierra'nın İstanbul'da güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri yayınlandı

A+A-

Amerikalı fotoğrafçı Sarai Sierra 7 Ocak’ta gezmek için İstanbul’a gelmişti. Tarlabaşı’nda bir üniversiteliden kiraladığı odada kalan genç kadın 21 Ocak’ta ortadan kaybolmuştu. 15 Ocak’ta bilinmeyen bir nedenle İstanbul’dan Hollanda’ya oradan da Almanya’ya giden ardından Türkiye’ye geri dönen turistin sırrını kamera görüntüleri aydınlatacak

2 ÇOCUK ANNESİ

ABD'nin New York kentinde yaşayan 2 çocuk annesi Sarai Sierra (33) 7 Ocak’ta fotoğraf çekmek ve gezmek için İstanbul’a gelmişti. Beyoğlu Tarlabaşı’nda üniversite öğrencisi bir gencin evinin bir odasını kiralayan genç kadın son olarak 21 Ocak’ta Amerika’daki eşi Steven Sierra ile telefonla konuşmuş ve ertesi gün ülkesine döneceğini söylemişti

ODAYI İNTERNETTEN KİRALAMIŞTI

Bu görüşmeden sonra bir daha haber alınamayan kadın ortadan kaybolmuştu. 22 Ocak’ta ailesinin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen Türk Polisi, Sarai Sierra’nın pasaportunu ve bavullarını odasında bulmuştu. Odasını Sarai Sierra’ya kiralayan Yiğit Yetmez, kadın turisti en son 20 Ocak’ta evden çıkarken gördüğünü belirterek, “Bana ‘Yiyecek bir şeyler almaya gidiyorum’ demişti. Odayı bir internet sitesi üzerinden kiralamış ve 13 günlük ücretini ödemişti” dedi.

 EVLİLİĞİNİ GİZLEMİŞ

8 gündür kayıp olan Sarai Sierra’nın 15 Ocak’ta İstanbul’dan Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a gittiği, 16 Ocak’da ise Almanya’nın Münih kentine geçtiği tespit edildi. 19 Ocak’ta tekrar İstanbul’a dönen genç kadının evli olduğunu çevresindekilerden gizlediği ve “Bekarım” dediği öğrenildi.

MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, genç kadının tek başına yürürken çekilmiş 2 görüntüsünü tespit etti.

SİNYALİ İZLENEMİYOR

Şarjı bittiği için genç kadının cep telefonu sinyallerini izleyemeyen polis kayıp turisti bulmak için bölgedeki MOBESE kayıtlarını incelemeye devam ediyor. Öte yandan dün Sarai Sierra’nın İstanbul’da yaşayan Amerikalı 2 arkadaşı polise ifade verdi. Genç kadının kocası Steven Sierra ise kardeşi David Sierra ile birlikte New York’tan İstanbul’a geldi. Steven Sierra, “Umarım eşimi buluruz” dedi.
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.