1. HABERLER

  2. Huzur Sokağı'na ödül yağıyor

Huzur Sokağı'na ödül yağıyor

Tüketiciler, "Huzur Sokağı" dedi ve ATV'de yayınlanan "Huzur Sokağı" adlı dizi, yılın en iyi drama dizisi ödülüne layık bulundu.

A+A-

Yayına başladığa günden bu yana, yapılan her organizasyonda adı geçen ve yılın en iyi drama dizisi ödüllerini toplayan, "Huzur Sokağı" adlı dizi, bu seferde, Tüketiciler tarafından yılın en iyi drama dizisi seçildi.

Türkiye'nin ilk organizasyonlarından biri olan, Uluslararası Tüketici Zirvesi 26. yaşını Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Sheraton Maslak İstanbu'da gerçekleştirilen organizasyonla kutladı. Tüketiciye nitelikli ürün ve hizmet üreten markalarla birlikte sanat siyaset medya ve magazin Dünya'sının önde gelen isimlerine ödüllerinin takdim edildiği gecede, yılın en iyi drama dizisi ödülü, ATV de yayınlanan "HUZUR SOKAĞI" adlı diziye verildi.

Huzur Sokağı ekibinden, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Erdoğan Sevinç ve Deniz Ayyıldız'ın ödülü aldığı gecede, Yeşim SALKIM bu anlamlı ödülü tüm Huzur Sokağı çalışanları adına aldıklarını ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.