1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Hititler’in İnandık Vazosu’nu Maltepe’de kule yapacak

Hititler’in İnandık Vazosu’nu Maltepe’de kule yapacak

DALGA, Burgu ve Tango Kule projeleriyle ilginç mimari tarzları deneyen Dap Yapı, yeni projesinde de Hitit sanatının en önemli eserlerinden İnandık Vazosu’nu, modernize ederek Vazo Kule’de canlandıracak.

A+A-

 

Maltepe Dragos’ta hayata geçirilecek Dap Vazo Kule’deki 300 bağımsız rezidans otel konseptiyle işletilecek. Geçtiğimiz günlerde Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Abu Dabi merkezli Rotana’yla güçlerini birleştiren Dap Yapı, Vazo Kule’de de işbirliğini sürdürecek. 
Metrekare satış fiyatları 3 bin 970 TL ile 6 bin TL arasında değişen projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bu yıl içinde iki yeni projeyi daha satışa çıkarmaya hazırlandıklarını belirterek, “Projelerden biri 150 ünitelik bir ofis projesi olacak. Çağlayan’daki Z Ofis’in arka tarafında yükselecek projenin arazi geliştirme çalışmaları devam ediyor. Diğer yeni proje ise Vazo Kule’nin yanında 30 katlı tek kuleden oluşacak” diye konuştu.

Ali Sami Yen’de satışlar başlıyor

ALIŞVERİŞ merkezi ve gayrimenkul yatırımları ile gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) arasında en geniş portföylerinden birine sahip olan Torunlar GYO, bu yıl hem Ali Sami Yen arazisi hem de İstanbul Boğazı’nda satın aldıkları Paşabahçe arazisindeki projelerini hayata geçirmeyi planlıyor. Ali Sami Yen arazisindeki projesini nisan ayında satışa çıkaracaklarını açıklayan Torunlar GYO, Paşabahçe arazisinde yıl sonunda inşaata başlamayı hedefliyor.  Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Korupark Teras Evleri’nden 311 konutu 2012’de teslim ederek vaatlerini yerine getirmeye başladıklarını belirtti. Torunlar GYO CFO’su İsmail Kazanç da “2012’de 4 milyar 577 milyon lira portföy değerine ulaşan Torunlar GYO, kârını yüzde 90 artırarak 337 milyon liraya çıkardı. 2012’de satışlarını yüzde 39.2 artırarak 227 milyon TL satış geliri elde etti” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.