1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Herkes zincirleme sandı ama...

Herkes zincirleme sandı ama...

Sarıgöl'de hurda otomobilleri taşıyan TIR devrildi. Yola düşen araçları gören vatandaşlar "zincirleme trafik kazası olduğunu" düşünerek ihbarda bulundu

A+A-

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, bir TIR'ın devrilip üzerindeki hurda otomobillerin yola düşmesi nedeniyle bölgede ulaşım bir süre aksadı. Yoldaki araçları gören vatandaşlar "zincirleme trafik kazası olduğunu" zannederek, ihbarda bulundu.
Alınan bilgiye göre, Antalya’dan yüklediği hurda otomobilleri İzmir’e götürmek üzere yola çıkan Zafer Murat Çardak’ın kullandığı 31 P 3704 plakalı TIR, Sarıgöl ilçesi çıkışında devrildi. Kazada, tırda yüklü hurda otomobiller, yola düştü. Kazayı gören vatandaşlar 155 polis imdat ve 112 acil yardım telefonlarını arayarak "zincirleme trafik kazası oldu" ihbarında bulundu.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS 110 ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen jandarma ekipleri, araçların hurda taşıyan TIR'dan düştüğünü tespit etti. Hurda araçlar nedeniyle Sarıgöl-Buldan yolunda aksayan ulaşım, bir süre tek şeritten sağlandı.
TIR sürücüsü Çardak’ın yara almadan kurtulduğu kazada, yoldaki hurda otomobiller olay yerine gelen çekiciyle kaldırıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.