1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Her yerde Burak Yılmaz

Her yerde Burak Yılmaz

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, her alanda her kulvarda coşmaya devam ediyor. Yıldız forvet, dün de fileleri boş geçmedi, son 11 maçta 13. golünü filelere yolladı

A+A-

Galatasaray’ın yıldızı Burak Yılmaz, fırtınalar estirmeye devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, bu sezon gollerini atmaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında da sürdürdü. 10 Şubat 2013 ile 30 Mart 2013 tarihleri arasında Burak, dünkü mücadeleyle birlikte 11. maçını çıktı ve 13. golünü attı. Her zaman olduğu gibi hırslı futbolunu ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızı, Real Madrid maçı öncesi taraftarlarını da kendisini de havaya soktu. Şampiyonlar Ligi’nde, Real Madrid’in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo ile birlikte 8 golle krallıkta zirvede bulunan Burak, bu kısa süre içinde Süper Lig’de 7 mücadelede 9 gol atarken, Şampiyonlar Ligi’nde 2, A Milli Takım adına da 2014 Dünya Kupası Elemeleri’nde 2 kez rakip fileleri sarstı.     

RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI

Fatih Terim’in ileri uçta en güvendiği isimlerden biri olan Burak, Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba’nın da kendisine partner olarak gelmesiyle birlikte daha da etkili olmaya başladı. Zaten son iki sezondur çok iyi oynayan Burak, Drogba’nın da katkısıyla rakip savunmaların korkulu rüyası haline gelmiş durumda bulunuyor.
            

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.