1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Havaya ateş açanlara operasyon

Havaya ateş açanlara operasyon

Çorum'da havaya ateş açanlara operasyon; 22 tabanca, 4 pompalı tüfeğe ek konuldu

A+A-

ÇORUM'da yılbaşı gecesi kutlama yapmak için silahla havaya ateş eden 26 kişi gözaltına alındı. Polis 22 tabanca ve 4 pompalı tüfeğe de el koydu.

Çorum Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan yaptığı yazılı açıklamada, yılbaşı gecesi il genelinde vatandaşın huzur ve güvenliğini tehlikeye düşürecek herhangi bir olayın yaşanmadığını belirterek şöyle dedi:

"Yapılan tüm uyarılara rağmen silah kullanmayı adet haline getiren 26 kişi, kullandıkları 22 tabanca ve 4 pompalı tüfek ile birlikte şehrin muhtelif yerlerinden görevlendirilen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanmıştır. Suçüstü yakalanan şahıslar hakkında 'ruhsatsız silah taşımak ve genel güvenliği tehlikeye düşürmek' suçlarından adli işlem yapılırken, kullandıkları silahlara ise el konulmuştur. Ülkemizde neredeyse hergün yazılı ve görsel basın organlarında ateşli silahların anlamsız bir şekilde kullanılmasından kaynaklanan acı olaylara şahit olmaktayız. Ancak buna rağmen bazı kişiler tüm halkımızca da kınanan ve ülkemizin gelişen imajına yakışmayan davranışları sürdürmekteler."
 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.