1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hakkari’de hain saldırı: İki şehit, bir askerimiz yaralı

Hakkari’de hain saldırı: İki şehit, bir askerimiz yaralı

Hakkari'de askeri araca düzenlenen saldırıda iki askerimiz şehit düşerken, bir askerimiz de yaralandı.

A+A-

Hakkari'de PKK'li teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın'ın Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

Hakkari'de PKK'li teröristlerin askeri araca yönelik uzaktan düzenlediği saldırıda şehit olan iki askerden Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın'ın acı haberi, Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Oğullarının şehit olduğu haberini askeri yetkililerden alan anne Saadet Kargın ve baba Muammer Kargın gözyaşlarına boğuldu. Yakınları ve komşuları, taziye için Türk bayrağı asılan şehit evine gelmeye başladı.

sehit-mugla-dalaman-emre-kargin-resim-07.jpg
Şehit Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın...

BİR ŞEHİT ATEŞİ DE BURDUR'A DÜŞTÜ! 
Hakkari'de, PKK'lı teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Mertoğlu'nun (27) şehadet haberi, Burdur'un Çeltikçi ilçesi Bağsaray köyünde oturan ailesine verildi.

Oğlunun şehadet haberi alınca fenalaşan Ayşe Mertoğlu, ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Haberi alan ailenin yakınları ve köy sakinleri de şehidin evine geldi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Mertoğlu'nun yaklaşık bir yıl önce göreve başladığı, bekar olduğu öğrenildi.

burdur-sehit-huseyin-meroglu-resim-07.jpg
Şehit Uzman Onbaşı Hüseyin Mertoğlu...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.