1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Gözler kritik görüşmede... Kılıçdaroğlu ve Akşener bir arada

Gözler kritik görüşmede... Kılıçdaroğlu ve Akşener bir arada

Altılı masanın 2 Ekim'de gerçekleştireceği toplantı öncesinde gözlerin çevrildiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener görüşmesi başladı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, pazar günü CHP Genel Merkezinde gerçekleşecek 6'lı masanın 2'nci tur ilk toplantısı öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

İkinci turun ilk toplantısına ev sahipliği yapacak olan Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'i ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etmişti. 

GÖRÜŞMEDEN AYRINTILAR...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmek üzere parti genel merkezine geldi.

Kılıçdaroğlu'nu kapıda DEVA Partisinde olduğu gibi İYİ Parti kurmayları karşıladı. Karşılamada İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı ve İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın yer aldı.

İki liderin görüşmesi 1 saat 45 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu parti binasından ayrıldı. Akşener, toplantı sonrası Kılıçdaroğlu'nu genel merkez kapısından uğurladı. Görüşmenin içeriğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Görüşmenin sonra ermesinin ardından İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na teşekkür mesajı paylaşıldı.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'imizde bir araya geldi.Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.