1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Gökten donmuş insan dışkısı düştü!

Gökten donmuş insan dışkısı düştü!

Bir kadının park halindeki karavanına, uçaktan donmuş insan dışkısı düştü

A+A-

İngiltere’nin Birmingham kentinde oturan 2 çocuklu bir kadının karavanına bir uçaktan donmuş insan dışkısı düştü. Karavanın içinde bulunan aile gürültüyle tavanı delerek içeri giren donmuş dışkıdan şans eseri kurtuldu.

Daily Mail’in haberine göre, Birmingham Havaalanı’na 70 kilometre uzaklıkta bir kampa park ettiği sabit karavanında iki çocuğuyla birlikte kalan 52 yaşındaki Caroline Guy, geçen Pazar günü karavanının tavanından gelen büyük bir patlamayla sarsıldı. Caroline Guy başını kaldırdığında tavanda kırk santimetre çapında delikle karşılaştı. Çocukları ile birlikte tavandan düşen parçaları toplayan Caroline Guy, neredeyse canına mal olacak olan bu nesnelerin buz parçaları olduğunu görerek bir kısmını buzdolabına koydu. Ancak dışarıda kalan buz parçaları eriyince Caroline Guy, durumu araştırırken parçaların uçaktan düşen insan dışkıları olduğunu öğrendi.

İngiltere Sivil Havacılık Dairesi, uçaklardan zaman zaman bu tür donmuş dışkı parçalarının düşmesinin normal olduğunu duyurdu. Uçakların yükselmesi sırasında tuvaletlerdeki dışkıların donduğunu belirten bir yetkili, uçağın alçalmasıyla donmuş parçaların yeniden sıvı hale gelerek uçaktan sızdığını bildirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.