1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. First Ladyler mutfak teftişinde

First Ladyler mutfak teftişinde

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın eşi Kraliçe Rania'ya, Çankaya Köşkü'nü gezdirdiCumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Hayrünnisa Gül'ün baş başa görüşm

A+A-

 

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Hayrünnisa Gül'ün baş başa görüşmenin ardından Kraliçe Rania onuruna verdiği yemek, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Köşk'teki Osmanlı Salonu'nda sıcak bir ortamda geçtiği belirtilen yemekte Kraliçe Rania, Hayrünnisa Gül'ün yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi aldı.

Türkiye'nin son yıllarda kaydettiği gelişmeyi çok etkileyici bulduğunu söyleyen Kraliçe Rania, bu değişimin Çankaya Köşkü'ne de yansıdığını vurguladı. Daha önce Türkiye'ye yaptığı ziyareti hatırlatan Kraliçe Rania, Çankaya Köşkü'nü tanımakta güçlük çektiğini ifade etti.

Hayrünnisa Gül ve Kraliçe Rania yemeğin ardından yenilenen resepsiyon salonlarını ve mutfağı gezdi. Gül ve Kraliçe Rania, mutfakta resmi akşam yemeğine ilişkin hazırlıkları da izledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.