1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Feci şekilde can verdi

Feci şekilde can verdi

Yeni yapılan üstgeçidi kullanmayarak yoldan geçen Elifnur’a minibüs çarptı

A+A-

 

Malatya’da dershaneye gitmek için evden çıkan 14 yaşındaki Elifnur Şahin, çevreyolunda karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Kaza sabah saatlerinde Çevreyolu Sancaktar Mezarlığı önünde yaşandı. Battalgazi Atatürk Ortaokulu öğrencisi Elifnur Şahin dershaneye gitmek için evden çıktı. Çevre yoluna geldiğinde yeni yapılan üstgeçidi kullanmayarak yoldan geçen Elifnur’a o sırada hızla geçen bir minibüs çarptı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri Elifnur’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Minibüs sürücüsü A.C. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, kazayı haber alan Elifnur’un yakınları olay yerine koştu.

Polis ekipleri kaza yerini güvnlik çemberine alırken genç kızın yakınları sinir krizleri geçirdi. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından Elifnur’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kazanın yaşandığı bölgede 5 gün öncede yaşlı bir şahıs aynı şekilde karşıdan karşıya geçmek isteği esnada bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Bir hafta içerisinde aynı yerde 2 kişinin ölmesi ise çevrede oturan vatandaşların tepkisine yol açtı. Belediyeyi suçlayan vatandaşlar, uzun süredir çevreyolunda bir çalışma yapılmadığını ileri sürerek yolun bariyerlerle kapatılmadığı için kazaların yaşandığını söylediler.

Kazaların meydana geldiği yerde belediye tarafından yapılan üst geçidin vatandaşlar tarafından fazla kullanılmaması ise bu tür kazalara adeta davetiye çıkarıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.