1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Evlilik vaadiyle kandırıp tecavüz etti

Evlilik vaadiyle kandırıp tecavüz etti

Tecavüz sanığına 29 yıl hapis istemi

A+A-

ERZURUM'da 1 yıl önce tanıştığı 15 yaşındaki G. T.'yi "Eşimden ayrıldım. Seninle evleneceğim" diye kandırarak tecavüz etmek suçundan tutuklanan 28 yaşındaki S.T. 3'üncü Ağır Ceza Mahkeme'sinde hakim karşısına çıktı.

Evli 1 çocuk babası S.T. suçlamaları kabul etmezken, lise öğrencisi G.T. "Evli olduğunu öğrenince terk ettiğim S.T. 'eşimden boşandım, çocuğumu da annesine bıraktım. Seninle evleneceğim' dedi. Annemin biriyle ilişkisi olduğunu söyleyerek evimize geldi ve bana tecavüz etti" dedi.

Dava konusu olay, 16 Ağustos 2012 günü merkeze bağlı Kavak Mahallesi'nde meydana geldi. Evli bir çocuk babası S.T., şu an lise birinci sınıf öğrencisi olan G.T. ile arkadaşlık kurdu. S.T.'nin evli olduğunu öğrenen G.T., ayrılmaya karar verdi. Eşinden boşandığını söylemesi üzerine tekrar birlikte olmaya devam eden S.T. iddiaya göre olay günü G.T.'yi arayarak, annesi S.B.'nin bir erkekle ilişkisi olduğunu ve bunları konuşmak için eve gelmek istediğini söyledi. G.T.'nin evine giden S.T. burada genç kıza tecavüz etti. Annenin eve gelmesiyle yakalanan S.T., şikayet üzerine gözaltına alınıp tutuklandı.

'ANNESİ GELİNCE EVE SAKLANDIM'

Hakkında, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 29 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan S.T., 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen S.T., G.T.'yi aynı mahalleden tanıdığını söyledi. G.T.'nin kendisini arayarak aşık olduğunu söylediğini ileri süren S.T., "G., beni arayınca evli olduğumu söylüyordum. İşten çıkıp eve doğru giderken G.'yi bahçede gördüm, içeriye girdim. G., annesinin daha önce görüştüğü erkeğin evinin kapısını zorladığını söyledi. Bu sırada annesi eve geliyordu. G.T. de annesinin beni görünce kötü şeyler olacağını söyleyip eve saklanmamı istedi. Panikle kabul ettim" dedi.

'BOŞANDIM DEYİNCE TEKRAR GÖRÜŞTÜM'

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan G.T., S.T. ile arkadaşı aracılığıyla tren istasyonunda tanıştıklarını anlattı. S.T.'nin numarasını arkadaşından aldığını kaydeden G.T. şunları anlattı:

"S.T. ile bir iki ay arkadaşlık yaptık. Evli olduğunu öğrendiğim an görüşmeyi kestim. Daha sonraki zamanlarda S.T. beni arayarak eşinden ayrıldığını, çocuğunu annesine bıraktığını benimle evlenmek istediğini söyledi. Ben de aramızda başka bir engel kalmadığını düşünerek tekrar görüşmeye başladım. Ramazan ayının son günüydü S.T., annem ile N. isimli bir kişinin ilişkisi olduğunu, bunu konuşmak için eve geleceğini söyledi. Eve geldi ve benimle zorla ilişkiye girdi. İlişkiye girdikten sonra annem eve geldi. Panikleyince dolabın arkasına saklandı. Annemle karşılaşınca bağırmasın diye annemin ağzını kapattı. Daha sonra kaçarak gitti."

Mahkeme, sanık S.T.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.