1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı

Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı

Ayrı yaşadığı eşi U.Ç.'nin sevgilisi olduğu iddia edilen Fikret Çamoğlu'nu kalbine sapladığı çakıyla öldürdüğü ileri sürülen C.Ç. gözaltına alındı

A+A-

Aydın'ın Nazilli İlçesi’nde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi U.Ç.’nin (22) sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü Fikret Çamoğlu’nu (21), kalbine sapladığı çakıyla öldürdüğü ileri sürülen C.Ç. (31) Denizli’nin Çivril İlçesi’nde polis tarafından gözaltına alındı.

Çivril’de yaşayan U.Ç., geçen 29 Aralık’ta, bugün doğum günü olan 3 yaşındaki kızı K.’yı kayınpederine bırakıp, şiddetli geçimsizlik yaşadığı sıhhi tesisatçı eşi C.Ç.’yi terketti.

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki baba evine dönen genç kadın, iddiaya göre burada bir iletişim şirketinde çalışan Fikret Çamoğlu ile yaşamaya başladı. Bu duruma içerleyen C.Ç., kiraladığı 07 AZR 79 plakalı otomobille Nazili’ye gelip, kayınpederi İ.C.’yi de yanına alarak 23 Ocak Çarşamba 01.30 sıralarında Çamoğlu’nun yaşadığı Karaçay Mahallesi, 257 Sokak’taki eve gitti. Eşi U.Ç ile birlikte dönen Çamoğlu ile kapıda karşılaşan C.Ç., arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın uzaması üzerine C.Ç., cebinden çıkardığı çakıyı Çamoğlu’nun kalbine sapladı. C.Ç., olayın ardından eşi U.Ç. ve kayınpederini de alarak kaçtı. Gürültülere uyanan sokak sakinlerinin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çamoğlu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

POLİS GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELEDİ

Olayın ardından harekete geçen polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden şüpheli C.Ç. ve beraberindekilerin siyah renkli bir otomobille kaçtığını farkeden polis, peşine düştü. Kayınpederini evine bırakan C.Ç.’nin eşiyle birlikte Aydın istikametine gittiği tespit edildi. Kayınpeder İ.C.’nin ifadesine başvuran polis C.Ç.’nin kullandığı otomobilin plakasını öğrenip, Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti.

Çivril polisi, ilçe girişinde önlem aldı. Önce İzmir’e uğrayıp ardından Çivril’e döndüğü belirlenen C.Ç., ilçe girişinde otomobilini durduran polis tarafından gözaltına alındı. C.Ç. ve eşi Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.