1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Eşinin hırsızlıkla suçladığı kadın intihar etti

Eşinin hırsızlıkla suçladığı kadın intihar etti

ADANA’nın Kozan İlçesi’nde hayvan tüccarı eşi Nuh B'nin cebindeki 3 bin 800 TL’yi çaldığını iddia ederek kıyafetlerini çıkartıp çırılçıplak üzerini aradığı öne sürülen 2 çocuk annesi, 27 yaşındaki Seyhan B., intihar etti.

A+A-

Olay, geçen pazartesi günü Kozan'da meydana geldi. İddiaya göre, olaydan bir hafta önce akşam evine gelen hayvan tüccarı, 35 yaşındaki Nuh B., ceketini çıkartıp, duvara asarken, mide rahatsızlığı geçiren eşi Seyhan B.’yi ziyarete gelen akrabalarıyla sohbet etti. Misafirler evden gittikten sonra askıdan düşen ceketini alan Nuh B., cebindeki 3 bin 800 liranın olmadığını belirterek, eşi Seyhan’a sordu. Seyhan B., paradan haberi olmadığını söyledi. 

EŞİNİ ÇIRILÇIPLAK SOYDU
 
Nuh B., evin her tarafında parayı aramasına rağmen bulamadı. Sinirlenen Nuh B., "Parayı sen mi çaldın, nereye koydun, birine mi verdin?" diyerek eşini suçladı. Eşinin haberinin olmadığını ısrarla söylemesine rağmen ikna olmayan Nuh B., Seyhan B’yi çırılçıplak soyarak üzerinde para olup olmadığını kontrol etti. Ancak, yine para bulunamadı. Bu duruma içerleyen Seyhan B., bir gün sonra ziyaretine gelen teyzesine, başından geçenleri anlattı. Eşinin kendisini hırsızlıkla suçlamasının onuruna dokunduğunu teyzesine anlatan Seyhan B., "En çok da çırılçıplak soyup her tarafımı kontrol etmesi çok onuruma dokundu. Çok incindim, rencide oldum" diyerek ağladı. Bunun üzerine teyze, yeğenini kendi evine götürüp birkaç gün dinlenmesini istedi. Seyhan B., "Çocuklarımı bırakıp gidemem" diyerek teyzesinin teklifini kabul etmedi. 
 
ÇOCUKLARINI OKULA GÖNDERDİ KENDİNİ ASTI
 
Teyzesinin evine dönmesi üzerine akşam uyuyan Seyhan B., sabah çocuklarını okula gönderdikten sonra iple kendini kapısını kilitlediği yatak odasında tavana astı. Öğleye kadar Seyhan’ın dışarı çıkmadığını fark eden komşuları ve akrabaları eve geldi. Açık kapıdan içeri giren yakınları kilitli olan yatak odasının kapısını kırdıklarında Seyhan B.’nin cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine sevk edilen jandarmanın yaptığı inceleme ardından Seyhan B’nin cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi ardından Seyhan B’nin cesedi köyünde toprağa verildi. Soruşturma sürdürülüyor.
 
3 YIL ÖNCE DE SUÇLAMIŞ
 
Seyhan B’nin annesi 43 yaşındaki Nurcan G., damadının 3 yıl önce de 500 lira parasını kaybedince kızını hırsızlıkla suçladığını söyledi. Kızının kendine karşılaştığı sıkıntıları çok fazla anlatmadığını belirten Nurcan G., şunları anlattı:
 
"3 yıl önce de kızımı suçlayarak, "Parayı ne yaptın?" diye baskı yapmış. Bu olayı kızım bana anlattı. ’Anne, o kadar baskı yapıyor ki, intihar edeceğim’ dedi. Ben de böyle bir şeye gerek olmadığını belirtip, 'Mutsuz isen ve şiddet görüyorsan, evine dön’ dedim. Her ailede ufak, tefek sorunlar olabileceğini anlattım, ’idare edecek gibiysen, yuvanı yıkma’ diye moral verdim. Ama kızımın intiharından uyguladığı şiddet yüzünden kocası sorumludur" diye konuştu. 
 
TEYZE: ÇIRILÇIPLAK ARADIĞINI BİZE ANLATTI
 
Seyhan B.’nin amip rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra geçen 2 Aralık’ta evine ziyaretine giden teyzesi 55 yaşındaki Gülseren Ş., yeğeninin kayıp para yüzünden damatları tarafından çırılçıplak soyulup, arandığını kendine anlattığını söyledi. Geçmiş olsun ziyaretinde Seyhan B.’nin kendisini diğer odaya çağırdığını ifade eden Gülseren Ş., şunları söyledi:
 
"Seyhan, eşinin cebinde 3 bin 800 lira para olduğunu, bunun kaybolduğunu bana söyledi. Evin her tarafını dökmüş, aramış, bulamamış. Hatta çırılçıplak soyup, üzerini aramış. ’Parayı sen mi aldın, sen mi çaldın, nerene sakladın, kime verdin?’ diye suçlamış. Biz de ’kocanla konuşalım, ne derdi varsa bize söylesin’ dedik. Ama o bize ’Sakın söylemeyin teyze, öldürür beni. Kimsenin haberi olmasın’ diye tembihledi. Biz de ’Birkaç gün gel, bizde kal. Kafanı dinle’ dedik. Ama o çucukları okula gittiği için bırakıp, gelmeyi kabul etmedi. Biz intihar edebileceğini hiç düşünemedik. O kadar kötü durumda olduğunu tahmin edemedik. Zaten, evlendiği günden bu yana kocası Seyhan’a şiddet uyguluyormuş. Eziyet ediyormuş. Hizmetçi gibi davranıyormuş."
 
Seyhan B.’nin kızkardeşi Eda G. de ablasının tüm sırlarını kendisine anlattığını, evlendiği günden beri eşinden şiddet gördüğünü, boşanmak istediğini, ancak eşinin boşanmayı kabul etmediğini anlattı. 
 
EŞİ SUÇLAMAYI KABUL ETMEMİŞ
 
Seyhan B.’nin Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin sonucu Cumhuriyet Savcılığı tarafından beklenirken, henüz olayla ilgili ifadesi alınmayan Nuh B.’nin iddiaları kabul etmediği öğrenildi. İntihardan sonra, eşinin ailesiyle görüşmekten kaçınan Nuh B.’nin "Ben Seyhan’ı hırsızlıkla falan suçlamadım. Çırılçıplak aramadım. Eğer öyle bir şey oldu ise, Allah beri öbür tarafa çırılçıplak götürsün" dediği öne sürüldü. 
 
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı da Seyhan B. ile son kez görüşüp, olayları anlattığı teyzeleri Gülseren Ş. ile Nuran Ş.’nin ifadeleri aldı. Otopsi sonucuna göre de Nuh B.’nin ifadesinin alınıp alınmayacağının değerlendirileceği belirtildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.