1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Erdoğan: 'Bu bir iç hesaplaşma olabilir'

Erdoğan: 'Bu bir iç hesaplaşma olabilir'

Başbakan Erdoğan Fransa'da öldürülen 3 PKK'lı ile ilgili ""Olayın önce aydınlanmasını beklemek lazım, hemen bir yorum içerisine girmek yanlış olur. Bu bir iç hesaplaşma olabilir" dedi

A+A-

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile ortak bir basın toplantısı düzenledi.Fransa’da öldürülen 3 PKK’lı ile ilgili soruları yanıtlayan Başbakan Erdoğan şunları söyledi: "Olayın önce aydınlanmasını beklemek lazım, hemen bir yorum içerisine girmek yanlış olur. Bu bir iç hesaplaşma olabilir, bunun yanında şu anda teröre karşı bizim vermiş olduğumuz bir mücadele var, mesafe almak istiyoruz, bunu arzu etmeyenler de var.
 
Bunlar tarafından da böyle bir provokatif çaplı bir girişim de olabilir, sabırlı olup aydınlanmasını beklemek lazım diye düşünüyorum. Biz terörle mücadeleye yönelik iyi niyetli adımlarımızı atmaya devam edeceğiz, ta ki netice alana kadar."Başbakan Erdoğan Suriye ile ilgili soru üzerine de “Suriye halkının Esad’a verdiği süre dolmuştur. Esad şu anda bir devlet terörü estirmektedir” dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.