1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Drogba: Hazırız!

Drogba: Hazırız!

Tekrar Şampiyonlar Ligi müziğini duymanın kendisi için heyecan verici olduğunu ifade eden Fildişili oyuncu, “Real Madrid favori ama biz de hazırız ve tur atlamak adına her şeyi yapacağız” dedi.

A+A-

Sarı-Kırmızılılar’ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, Real Madrid maçı öncesi Lig TV’nin sorularını yanıtladı. Tekrar Devler Ligi’nde forma giymenin çok güzel bir duygu olduğunu belirten Drogba, “Münih’te Chelsea ile kazandığım şampiyonluktan sonra yine o müziği duymak çok güzel. Şu an kendimi her açıdan daha hazır hissediyorum. Eski hocam Jose Mourinho’ya karşı oynayacağız. Essien ve Carvalho’ya karşı oynamak heyecan verici olacak. Mourinho, Real’de büyük işlere imza atıyor. Tabii ki bu eşleşmenin favorisi onlar ama biz de neler yapabileceğimizi gösterdik. Futbolda ne olacağını asla bilemezsiniz. Tur atlamak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.  

‘Umarım Burak da yaşar’

Burak Yılmaz’ın performansına da övgüler yağdıran Drogba, “Cristiano Ronaldo ile krallıkta yarışıyor. Bu yüzden Real Madrid maçı onun için büyük bir maç olacak. Umarım finale gideriz, O da benim yaşadığım deneyimi yaşar” yorumunu yaptı. Teknik direktör Fatih Terim’e büyük saygı duyduğunun da altını çizen 35 yaşındaki forvet, “Bana bir konuşmamızda, ‘Buradaki yıldızları görüyor musun? 1 tane daha istiyorum’ demişti. Terim’in yaptıklarına büyük saygı duyuyorum” dedi. Drogba, Türkiye’ye geldiği için çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.