1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki sözü

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki sözü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bizi terörün bitmemesini istemekle, şehitlerin gelmemesine üzülmekle suçlamak için bir insanın ya aklını yitirmiş olması veya vicdanını BOP’a ipotek ettirmesi gerekecektir." dedi. MHP Genel Başkanı...

A+A-

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bizi terörün bitmemesini istemekle, şehitlerin gelmemesine üzülmekle suçlamak için bir insanın ya aklını yitirmiş olması veya vicdanını BOP’a ipotek ettirmesi gerekecektir." dedi. 
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın PKK’ya haksız eleştiriler yönelttiğini belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi şehitlerin gelmesini istiyormuş, kanın durmasından da sızlanıyormuş. Bu hayasız, uydurma ve namert sözler elbette milletimiz tarafından ibretle izlenmektedir." diye konuştu. AK Partili milletvekilleri ve oy veren vatandaşların bu açıklamalara içten içe tepki gösterdiğini kaydeden Bahçeli, şöyle devam etti: "SayınBaşbakan PKK seni baştan çıkarmıştır da haberin olmamıştır. PKK’yı MHP’nin yanında daha evla görmen olsa olsa senin bozuk sicilinden, çarpık zihninden ve donmuş millet anlayışından ileri gelmiştir. Bizi terörün bitmemesini istemekle, şehitlerin gelmemesine üzülmekle suçlamak için bir insanın ya aklını yitirmiş olması veya vicdanını BOP’a ipotek ettirmesi gerekecektir. Başbakan Erdoğan’ın şehidimizden, gazimizden helallik almadan, teröristlerle tokalaşmaya ve helalleşmeye yönelmesi kandan, ölümden ve şiddetten kimin istifade ettiğini ifşa etmesi bakımından oldukça anlamlıdır. Sayın Erdoğan sen PKK’lılarla bayramlaşabilir, heyecanla kucaklaşabilirsin. Hatta bayram günlerinde yeni ve pahalı kıyafetler giyerek İmralı canisiyle birbirinize ziyaretler düzenleyebilir, birlikte bölünmüş Türkiyeniyetine baklava yiyebilirsiniz. Ama biz şehitlerimizin aziz hatıralarını, gazilerimizin mübarek mücadelelerini, muhterem analarımızın beklentilerini bağrımıza basacağız ve sana, işbirlikçilerine, terörist dostlarına, yabancı hısımlarına Allah’ın izni ile çiğnetmeyeceğiz."
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.