1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Cezaya kızdı, taksiyi yaktı!

Cezaya kızdı, taksiyi yaktı!

Edinilen bilgiye göre olay saat 08.30 sıralarında Taksim Meydanı'nda meydana geldi.

A+A-

İddiaya göre 34 TFH 06 plakalı taksinin şoförü Yavuz Öztürk, sabah 06.30 sıralarında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ceza yedi. Öztürk'ün ehliyetine de el kondu. 

Taksi, Öztürk'ün bir arkadaşına verildi. Olay yerinden ayrılan Öztürk aracı arkadaşından aldıktan sonra Taksim Meydanı'na geldi. 

Öztürk yanında getirdiği benzini taksiye dökerek ateşe verdi. Taksi alev alev yanmaya başladı. Bir anda yükselen alevler Öztürk'ün de yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Bu sırada Öztürk kaçmaya çalışırken meydanda görev yapan güven timleri tarafından gözaltına alındı. Öztürk yüzündeki yanıklar nedeniyle önce Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne gönderildi. 

Alev alev yanan taksi de itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Taksi yangın söndürüldükten sonra çekiciye yüklenerek götürüldü. Öztürk hastanede yapılan ilk muayenesinin ardından ifadesinin alınması için Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. Öte yandan taksinin sahibinin de karakola gelerek aracını yakan Öztürk'ten şikayetçi olduğu öğrenildi. Öztürk'ün emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

TAKSİ SAHİBİ ŞOFÖRDEN ŞİKAYETÇİ OLDU


Haberi duyar duymaz Taksim Polis Merkezi'ne gelen taksi sahibi Faruk T., taksi şoförü Yavuz Öztürk'ten şikayetçi oldu. 3 yıldır taksisinde şoförlük yaptığını söyleyen Faruk T., “Böyle bir sorunu yoktu neden böyle bir şey yaptı anlamadım" dedi. Taksi sahibi Faruk T.; “Alkol varmış. Ehliyetine el konulmuş. Trafik polisleri 800 lira bir rakam ceza yazmışlar oda cinnet geçirmiş, arabayı yakmış. 3 yıldır bende çalışıyordu böyle bir sorunu yoktu. Olan arabaya oldu. 20 bin liralık araba gitti" diye konuştu. 

196.6 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Öte yandan kontrol sırasında 196.6 promil alkol çıkan taksi şoförü Yavuz Öztürk, polisteki ifadesinde maddi sıkıntı yaşadığı için bunalımda olduğunu, alkollü ceza yediği içinde kendisini kaybedip bu eylemi gerçekleştirdiğini söyledi. Öztürk'ün ayrıca araç sahibinin şikayetçi olmaması durumunda takside oluşan maddi hasarı karşılayacağını söylediği de öğrenildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan taksi şoförü Yavuz Öztürk'ün yarın savcılığa çıkarılması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.