1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Ceset bidondan çıktı

Ceset bidondan çıktı

Sarıyer'de 22 gün önce esrarengiz bir şekilde kaybolan Fatma Top, dövülerek öldürüldükten sonra bir bidon içine konulmuş ardından gölete atılmış halde bulundu

A+A-

Polis olayla ilgili Mehmet T. (57) ve F.Ö.(35) ’yü gözaltına aldı. DHA ekibi, cinayetin işlendiği arı çiftliğine girdi, Fatma Top’un cansız bedeninin bir bidon içinde atıldığı göleti görüntüledi.

Sarıyer’de kendisinden 22 gündür haber alınamayan Fatma Top’un cesedi, yapay su havuzuna atılan bir bidonun içinde bulundu. Fatma Top’un yakınları günlerdir bir televizyon programında kayıplarını arıyordu.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler harekete geçti. Araştırma yapan polis Fatma Top’un en son Uskumruköy Taşocağı Mevkisi’nde bulunan bir Arı çiftliğinde görüldüğünü tespit etti.

Araştırmalarını derinleştiren polis arı çiftliğinin Fatma Top’un dünürü Mehmet T’ye ait olduğunu tespit etti. Sorguya alınan Mehmet T, Fatma Top’u öldürüp çiftlikte bulunan yapay gölete attığını itiraf etti. Mehmet T, cinayetin ayrıntılarını da anlattı. Sert bir cisimle başına vurduğu kadının cesedini bal koymak için kullandıkları büyük bir bidonun içine koyduğunu ve bidonu da çiftlik içindeki gölete attığını itiraf etti. Hemen harekete geçen polis, Sarıyer Zekeriyaköy Jandarma ekipleriyle birlikte dün olay yerinde inceleme yaptı. Çiftliğe iş makinası getirildi. İçinde kayıp Fatma Top’un cesedinin olduğu bidon göletten çıkarıldı.

Fatma Top’un cenazesi Adli Tıp kurumuna götürüldü. İncelemenin ardından cenaze toprağa verilmek üzere Samsun’a gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken Mehmet T’nin yarın hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi. Korkunç cinayetin ortaya çıkmasının ardından Sarıyer Uskumruköy’deki Arı Çitliğinde ölüm sessizliği vardı. Kimsenin olmadığı çiftlikte her şey olduğu gibi duruyordu. DHA ekibi cinayetin işlendiği arı çiftliğine girdi, Fatma Top’un cansız bedeninin bir bidon içinde atıldığı göleti görüntüledi.

BİLEZİKLERİ İÇİN ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR

Öte yandan Fatma Top’un yakınları yaşlı kadının kolunda 3 bilezik bulunduğunu ceset üzerinde bu bileziklerin olmadığını iddia ettikleri öğrenildi. Arıcılık yapan şüpheli Mehmet T.’nin aralarında geçen bir tartışmanın ardından Fatma Top’u öldürdüğünü söylediği ancak tartışmanın sebebini söylemediği öğrenildi.

AİLE İHBAR ETTİ "BİR KIZI DAHA ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR"

Bu arada polis Fatma Top’un ailesinden bazı kişilerin 15 yıl önce Samsun’da yaşayan Mehmet T.’nin yanında çalışan 19-20 yaşlarında bir kızın ölümünden de sorumlu olacağını belirterek polise ihbarda bulundukları öğrenildi. Polis ihbarda adı geçen kızın o tarihten bu yana kayıp olduğunu, konunun araştırıldığını söylediler.

Yetkililer Mehmet T. ile yanında çalışan F.Ö.’nün sorgularının devam ettiğini olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.