1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çankırıspor BOMBA gibi geliyor...

Çankırıspor BOMBA gibi geliyor...

Çankırıspor olağan genel kongresini bugün kulübün tesislerinde gerçekleştirdi.

A+A-

Çankırıspor olağan genel kurulu bugün saat 11.30'da kulübün tesislerinde gerçekleştirildi.

Sevda Karaali'nin tek aday olduğu ve mevcut 103 delegeden 67'sinin katılımı ile gerçekleşen genel kurul sakin bir havada tamamlandı.

Yapılan seçimler sonucunda yeni yönetim Sevda Karaali, Ali Orduhan, Elif Çiçek, Sadık Yakın, Filiz Ulusoy, İbrahim Yayla, Şerife Eser, Ahmet Ceylan ve Vedat Beki'den oluştu.

Genel Kurul'da delegeye hitab eden Başkan Sevda Karaali; "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle kulübü arzu ettiğimiz seviyelere taşıyamasak da, kendi ayakları üzerinde hayatiyetini devam ettirebilmesi yönünde önemli adımlar attık. Bazı eksikliklerimiz olmasına karşın, tesisleşme ve altyapı konusunda önemli mesafeler aldığımızı söyleyebilirim. Oluşturduğumuz yeni yönetim kurulu ile ileriye dönük koyacağımız hedefler doğrultusunda çok daha aktif bir icraat sergileyeceğimizi düşünüyorum." dedi...

cankirispor-sevdakaraali-sozcu-resim-06.jpg

Genel Kurul'da muhasip Elif Çiçek genel kurul üyelerine 2012-2013 sezonu ile ilgili kulübün bilançosunu sundu ve bilanço oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

Yeni oluşan kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapması bekleniyor.

Çankırıspor'un geçmiş yıllarda yaşadıkları ve yönetim kurulu listesi birlikte değerlendirildiğinde; Çankırısporun bomba yüklü geldiğini ve bu durumun dost düşman herkes tarafından bilmesinde fayda olduğunu hatırlatmayı uygun gördük!

Başarılar Çankırıspor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.