1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Caniler!

Caniler!

2 aylık bebeğini sağlık ocağına götürürken muhtemelen daha önceden tanıdığı kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayan kadın can verirken, son nefesine kadar korumaya çalıştığı bebeği de kurşunlara hedef oldu

A+A-

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 2 aylık bebeğini kan tahlili için sağlık ocağına götüren 31 yaşındaki Fatma Mercan, yolda karşılaştığı kişiden kaçarak kucağında bebeğiyle bir evin bahçesine girdi. Ancak kovalayan kişi, evin kapısında genç kadına kurşun yağdırdı. 

ANNEYE 6, BEBEĞE 1 KURŞUN

Vücuduna 6 kurşun isabet eden Fatma Mercan olay yerinde yaşamını yitirirken, Annesinin sımsıkı üzerine kapandığı Nazlı Bebek de başına isabet eden 1 kurşunla ağır yaralandı.

Olay bugün saat 09.30 sıralarında Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu beldesinde meydana geldi. Diyarbakırlı olduğu belirtilen ve ilk eşinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapan Fatma Mercan, 2 ay önce dünyaya getirdiği kızı Nazlı’yı dün sağlık ocağına götürdü. 

Muayene edilen bebek için kan tahlili istendi. Bebeğenin babası uyuşturucu suçundan cezaevinde olan ve tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışan genç kadın, bu sabah kucağına aldığı Nazlı bebek ile birlikte kan vermek için sağlık ocağına doğru yola çıktı.

YOLDA KARŞILAŞINCA KAÇMAYA BAŞLADI

Genç kadın, yolda muhtemelen tanıdığı ve çekindiği kişi veya kişilerle karşılaştı. Kucağındaki bebeğiyle kaçmaya başlayan genç anne, yol kenarındaki Ökkeş K.’ya ait evin bahçesine girdi. İmdat çığlıkları atan genç kadın bahçe içindeki evin kapısına dayandığında, kovalayan kişi yetişerek tabancasıyla kurşun yağdırdı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.