1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ‘Çağrı’da en hızlı ülkeyiz

‘Çağrı’da en hızlı ülkeyiz

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, Türkiye’nin Avrupa’da Rusya’dan sonra en yoğun ve en hızlı çağrı merkezi geliştiren ülke olduğunu söyledi.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı, Trabzon’un Arsin ilçesindeki Turkcell Global Bilgi Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Acarer, Türkiye’nin dünyada mobil kapsamının en geniş olduğu ülke olduğunu belirterek, “Avrupa’da haberleşme trafiği ve geniş bant abone sayısı bakımından en hızlı artış gösteren ülkeyiz. Türkiye dünyada ilk kez bütün insanların yaşadığı yerlere mobil haberleşmeyi götüren tek ülke olacak” diye konuştu.  
Dün Turkcell’in dışında Bakan Yıldırım, Trabzon’da Türk Telekom’un iştiraki olan AssiTT A.Ş. destekli ALO 181 Çağrı Merkezi’nin de açılışını yaptı. Bakan Yıldırım yaptığı konuşmada çağrı merkezlerinin gençlere büyük bir kariyer imkanı sunduğuna vurgu yaparak, “Her bir meslek sahibi yaptığımız gencimizin koluna bir tane altın bilezik takmış oluyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.