1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Burak Yıldırım'ın katili GS'li 7 numaralı 'Yücel'

Burak Yıldırım'ın katili GS'li 7 numaralı 'Yücel'

Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı bıçaklayarak öldüren kişinin, üzerinde 'Yücel' yazan 7 numaralı parçalı GS forması giyen şahıs olduğu belirlend

A+A-

Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım’ın bıçaklanarak öldürülmesi olayını soruşturan polis önemli bulgulara ulaştı. Cinayetin işlendiği Edirnekapı metrobüs yaya üstgeçidi ve çevresindeki kameraları inceleyen polis tarafından, Burak’ın ölümüne neden olan bıçak darbelerini vuran kişinin 7 numaralı ve Yücel adının yazılı olduğu parçalı Galatasaray forması giyen bir kişi olduğu belirlendi.

Polis bu kişiyi yakalamak için harekete geçti. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda Burak Yıldırım’ın metrobüs yaya yolunda biri siyah gömlekli diğeri Galatasaray forması giymiş iki kişiyle karşılaştığı saldırıyı bu kişilerin gerçekleştirdiği belirlendi. 



.

SEVGİLİYE VEDA, BURAK YILDIRIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 



Bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Burak Yıldırım’ın cenazesinde kız arkadaşı Burcu Özge Uludoğan tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. "Beni bırakma" diye ağlayan genç kız sabah da Burak Yıldırım’ın evinin önüne gelerek tek başına bir kaldırıma oturmuş ve gözyaşı dökmüştü. Burak Yıldırım için Gaziosmanpaşa Merkez Camisi’nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. 

Yıldırım’ın cenazesine ailesi, arkadaşları ve Genç Fenerbahçeliler grubundan çok sayıda taraftar katıldı. Ailenin isteği üzerine cenazeye katılanlar takım forması giymedi. Cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Ön sırada saf tutanlar arasında Burak Yıldırım’ın Babası Hikmet ve Ağabeyi Salih Yıldırım da yer aldı. Annesi Hatice Yıldırım’ın baygınlık geçirdiği ve evde doktor kontrolünde olduğu öğrenildi. Burak’ın cenazesi tekbirler eşliğinde camiden çıkarıldı. Burak’ın naaşı toprağa verilmek üzere Yeşilpınar mezarlığına götürülürken kalabalık içinden alkış sesleri duyuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.