1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Bu mağazada her şey bedava!

Bu mağazada her şey bedava!

Kütahya'da Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'nde, yetişkin, anne ve bebek giyimi ürünlerinin ihtiyaç sahiplerine bedava verildiği bir mağaza açıldı

A+A-

Hastanenin zemin katında faaliyet gösteren işletmenin adı "Anne ve Bebek Giyimi" olarak belirlendi. Anne ve bebekler için her türlü giysinin yanı sıra ayakkabıların da bedava dağıtıldığı mağazaya Simav ve Gediz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, hayırseverler ve Türkiye çapında ünlü mağazalar ürünleriyle destek verdi.

İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESE PARASIZ VERİLİYOR

Gelinlik ve nişanlıkların bile yer aldığı raflar şifa bulmak amacıyla hastaneye gelen hastalarla refakatçilerinin ilgisini çekti. Mağazanın sorumluluğunu üstlenen hastanenin moral terapisti Mehmet Ali Kiraz, ihtiyaç sahibi herkese istediği ürünü parasız verdiklerini bildirdi.

Uygulamadan hastaların yanı sıra refakatçilerle birlikte hastane yönetiminin de büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Kiraz, ihtiyaç sahibi hastaları bölüm hemşirelerinin araştırmaları sonucu gizlice tespit ettiklerini ve ihtiyacı olan ürünü paketleyip kimse farkına varmadan hastanın yatağının başucuna koyduklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.