1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Boğulmaktan polis kurtardı

Boğulmaktan polis kurtardı

ZONGULDAK'ta, Kordonboyu'nda denize atlayarak intihara kalkışan 41 yaşındaki Hatice E'yi, boğulmak üzereyken denize giren polis memuru tarafından kurtarıldı.

A+A-

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde oturan Hatice E., saat 09.00 sıralarında Kordonboyu'nda bankta bir süre oturduktan sonra demir korkulukların üzerine çıkıp denize atladı. 
Çevredekilerin 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulunması üzerine polis ekipleri telsiz anonsu ile Kordonboyu'na yönlendirildi. O sırada Kordonboyu'nun yakınından geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Uğur Gençoğlu, koşarak kıyafetleriyle denize atladı. Gençoğlu, suda çırpınan ve boğulmak üzere olan kadını kıyıya getirdi. Hatice E., çevredeki diğer polis ve vatandaşların yardımıyla denizden çıkarıldı.

Hatice E., bir süre yerde 112 Acil Servis ekibinin gelmesini bekledi. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, tedavi altına alındı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.