1. HABERLER

  2. 'Benim için bunlar birer vatan hainidir'

'Benim için bunlar birer vatan hainidir'

Önceki gün Sanatçı Girişimi'nin toplantısında söylediği sözler için 'Hata yaptım, kabul ediyorum' diyen Levent Kırca, Sezen Aksu, Halil Ergün ve Ali Poyrazoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi

A+A-

 

Sanatçı Girişimi’nin Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği ‘Reddediyoruz’ başlıklı toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşma sırasının “İşi olduğu” gerekçesiyle öne çekilmesine sinirlenen Levent Kırca, “Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu dü........” demişti.
Kırca, çok tartışılan sözlerinin ardından şu açıklamayı yaptı: “Çok sinirlendim, heyecanlandım ve bu sözler ağzımdan çıktı. Amacım mecazi anlamda kendimi, rahatsız olduğum hali ifade etmekti. Yanlış anlaşıldım. Bu konuşmada hata yaptım, bunu kabul ediyorum. Bunu fırsat bilen bazı insanlar bunu kullanacaklar tabii. Asıl porno filmleriyle ortada olanlar var, onlara bakıp konuşsunlar. Onlar hem de ekrandalar. Ağzımdan kaçtı biraz kaba cümleler oldu bunu kabul ediyorum. Benim tavrım kızgınlığım Kılıçdaroğlu’naydı. Bizim de işimiz var. Sırayı neden bozuyorsun da parti propagandası yapıyorsun demek istedim. Bugün seçim olsa benim partim (İşçi Partisi) CHP’ye oy vereceğiz dese CHP’ye oy veririm. Benim CHP’ye tavrım yok. Kadınlar tepki gösteriyormuş bana, benim kadar kadınlara saygılı kim olabilir? Onlar başımızın tacıdır. ”'                                                                                                              BENİM İÇİN BUNLAR VATAN HAİNİDİR'                                                                                                             Levent Kırca, dün de Erciyes Üniversitesi Düşünce ve Tartışma Kulübü ve Türkiye Gençlik Birliği tarafından düzenlenen söyleşide Sezen Aksu, Halil Ergün ve Ali Poyrazoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kırca, “Sezen Aksu’yla başlayan döneklik furyası Halil Ergün’le devam etti, sonra Ali Poyrazoğlu girdi devreye ‘Hükümetin yaptıklarını çok beğeniyorum’ dedi. Gıyaplarında yüzlerine tükürüyorum. Artık bu insanların dönüşü diye bir şey olamaz. Dönmesi halinde bizim bağrımıza basmamız mümkün değildir. Benim için bunlar birer vatan hainidir’’ dedi.    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.