1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Belediye Başkanları tehditle mi parti değiştiriyor?

Belediye Başkanları tehditle mi parti değiştiriyor?

Yavuz Ağıralioğlu, son günlerde belediye başkanlarının parti değiştirmesi ile ilgili gelen soruya “Belediyelere bize gelirseniz size para veririz gelmezseniz böyle canınız çıkar falan gibi bir asabiyetle devlet yönetilmez. Tayyip beyin cümlesi ile mukabel

A+A-

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmanın sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavuz Ağıralioğlu, son günlerde belediye başkanlarının parti değiştirmesi ile ilgili gelen soruya “Belediyelere bize gelirseniz size para veririz gelmezseniz böyle canınız çıkar falan gibi bir asabiyetle devlet yönetilmez. Tayyip beyin cümlesi ile mukabele etmem lazım buna ‘böyle iki tane kaz bile güdülmez’” diye konuştu.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmanın sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavuz Ağıralioğlu, son günlerde belediye başkanlarının parti değiştirmesi ile ilgili gelen soruya “Parasız bırakılarak belediye tuzaklamak gibidir bu iş. Belediye başkanları seçildikten sonra ki finansman ihtiyaçlarını hükümetin iktidar partisinden olmasalar bile ihtiyaçlarının görülmesi lazımdır. Bu olmayınca Muhalefet partisin de olunca belediyecilik hizmetleri daha çok maddi konforla yapılabildiği için o maddi konfor ele gelmediği için kendinizi seçen seçmeninize karşı vazifelerinizi yapamıyor oluşunuz, hükümet tarafından ayartılma sürecine dönüşüyor. Belediyelere bize gelirseniz size para veririz gelmezseniz böyle canınız çıkar falan gibi bir asabiyetle devlet yönetilmez. Tayyip beyin cümlesi ile mukabele etmem lazım buna “böyle iki tane kaz bile güdülmez” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.