1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bebeği arabayla kaçırıp, öldürdü

Bebeği arabayla kaçırıp, öldürdü

Çin'in Jilin vilayetinde bir süpermarket sahibi 10 dakikalığına otomobilini park etti. Döndüğünde aracı bebeğiyle birlikte çalınmıştı. Arabayı çalan kişi itiraf etti: "Bebeği boğarak öldürdüm"

A+A-

 

Çin'de çalınan bir otomobildeki bebeği arama çalışmaları hüsranla sonlandı. Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin vilayetinde meydana gelen olayda, bir süpermarket sahibi, işyerine gelip 10 dakikalığına otomobilini park yerinde bıraktı. Geri döndüğünde, aracın, içindeki 2 aylık oğlu ile birlikte çalındığını gördü.

BEBEK BOĞARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Bebeği ve aracı bulmak için binlerce polis seferber oldu. Otomobil, daha sonra terkedilmiş olarak bulundu, ancak içinde bebek yoktu. Bir gün sonra, 48 yaşındaki bir kişi, polise başvurarak, bebeği boğarak öldürdüğünü ve kara gömdüğünü itiraf etti. Cani, minicik bebeği neden öldürdüğünü söylemedi. Olay, ülkede infiale yol açtı. Sosyal paylaşım sitelerinde caninin derhal idam edilmesi çağrıları yapılıyor. Birleşmiş Milletler verilerine göre Çin, 100 binde 1'le, dünyada cinayet işlenme oranının en düşük olduğu ülkeler arasında bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.