1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bayındır: Gün birleşme ve bütünleşme günüdür

Bayındır: Gün birleşme ve bütünleşme günüdür

MHP Çankırı İl Başkanlığına atanan Yusuf Naci Bayındır'dan ilk mesaj parti tabanına...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı'na atanan Yusuf Naci Bayındır ilk açıklamasını yazılı olarak yaptı.

Başkan Bayındır yaptığı ilk açıklamada, "Görevi devraldığım andan itibaren Cenabı Allah’ın yardımı ve öncelikle camiamızın ve Çankırılı kardeşlerimizin katkı ve destekleri ile inşallah MHP'yi Çankırı’da yine birinci parti yapmak için ben ve arkadaşlarım büyük bir çalışma seferberliği ve gayreti içerisinde olacağız" dedi.
 
GENEL BAŞKANIMIZA ŞÜKRAN VE
TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDİYORUM
Görevin kendilerine MHP Genel Merkezi tarafından verildiğini ifade eden Bayındır, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çankırı İl Başkanlığı’nın şahsıma tevdi edilmesinden büyük bir şeref ve mutluluk duyuyorum. Sayın Genel Başkanımızın bizi bu göreve layık görmesinden ötürü, ben ve görev alan arkadaşlarım adına değerli genel başkanımıza şükran ve teşekkürlerimi arz ediyorum” diye konuştu.
 
Bayındır şöyle devam etti:
 
BÜTÜN ÜLKÜDAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAK ŞEKİLDE
BİR SİYASET ANLAYIŞI
“Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor şartlarda böyle yüksek sorumluluk ve çalışma performansı gerektiren, teşkilat yöneticiliği için bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle, büyük bir samimiyet ve dayanışma içerisinde çalışma yapmanın azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Milli ve manevi değerlerimizi önceliğine alan, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizin temel değerleri ortak paydasında Çankırı’daki insanlarımızla bütünleşecek kadar birleştirici, gönlü 3 hilalde olan şu ya da bu şekilde unutulmuş, ihmal edilmiş, dışarıda kalmış, kutsal davamızın isimsiz kahramanları olan bütün ülküdaşlarımızı kucaklayacak şekilde kapsayıcı bir siyaset anlayışını uygulamak ben ve arkadaşlarımızın temel düsturu olacaktır.
 
Partimizin kuruluşundan bu güne kadar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev yapan, emek sarf eden, alın teri akıtan bütün dava arkadaşlarıma bu çok değerli katkı ve çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mukaddes davanın kurucu lideri cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendi başta olmak üzere, bütün ülkücü şehitlerimize ve partimiz mensuplarından ahirete intikal eden bütün dava arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.
 
Yaşamını sürdüren çok değerli parti mensuplarımıza ve ülküdaşlarımıza yüce rabbimden sağlık ve mutluluklar diliyorum.
 
DAVA ARKADAŞLARIMDAN DESTEK, KATKI VE
EN ÖNEMLİSİ DUALARINI BEKLİYORUM
Camiamız mensubu fedakar, vefakar, parti disiplini ve hiyerarşisi başta olmak üzere, misyonumuza, teşkilatımıza ve çok değerli liderimize sadakatle bağlı bütün dava arkadaşlarımın bu güne kadar yaptıkları çalışmalar gibi bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde, bizimle beraber yapacakları çalışmalar için yardım, destek, katkı ve en önemlisi dualarını bekliyor, bütün mensuplarımıza şimdiden en kalbi sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
 
GÜN BİRLEŞME-BÜTÜNLEŞME GÜNÜDÜR
İnanıyor ve biliyorum ki, bütün dava arkadaşlarım şu konuda benimle aynı düşünüyorlardır. Gün birleşme günüdür. Gün bütünleşme günüdür. Gün MHP çatısı altında, candan kucaklaşma ve dayanışma günüdür. Çıktığımız bu zorlu yolda yapacağımız her türlü çalışmada Cenab-ı Allah yâr ve yardımcımız olsun.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.