1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Başkan Akbaş: "İktidar soru önergelerini reddediyor, halk sandığı bekliyor"

Başkan Akbaş: "İktidar soru önergelerini reddediyor, halk sandığı bekliyor"

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, CHP ve İYİ Parti'nin 'orman yangınları' ve 'demografik yapıdaki değişimler' konularında verdikleri araştırma önergelerinin TBMM'de kabul edilmemesi üzerine eleştiride bulundu

A+A-

İktidarın ülkenin somut gündemlerinden kaçtığını belirten Başkan Akbaş; "TBMM Genel Kurul'da, gündem dışı konuşmaların ve grup başkanvekillerinin değerlendirmelerinin ardından, siyasi partilerin gündeme ilişkin önerilerine geçildi. CHP'nin 'demografik yapıdaki değişimler', İYİ Parti'nin 'orman yangınları' konularında verdiği araştırma önergelerinin ön görüşmelerinin 16 Haziran'da yapılmasına ilişkin önerileri kabul edilmedi. 

Kısacası AKP ve MHP yine bizleri şaşırtmadı. Ne zaman Türkiye ile ilgili önemli bir meselede soru sorulsa hemen reddediyorlar. Sorunların üstünü kapatıyorlar. Ülkenin somut olan hususlarından kaçıyorlar. Mültecilerle ilgili yürütülecek olan politikalar hakkında halkı bilgilendirmiyorlar. Rant için yakılan ormanlardan, yangınlardan bilhassa bahsetmiyorlar. 

Kim ne derse desin, kim susarsa sussun. Yanlış yürütülen her politika için mücadelemiz sürecek. İktidar, halka en büyük hesabı sandıkta verecek" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum