1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bakan'dan Müslüm Gürses'e ziyaret

Bakan'dan Müslüm Gürses'e ziyaret

"Şu anda nefesini alıp veriyor. Milletimizden değerli sanatçımıza dua etmelerini ve sabırla beklemelerini istiyoruz"

A+A-

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Şişli'de özel bir hastanede yoğun bakımda yatan sanatçı Müslüm Gürses'i ziyaret etti. 
Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiği ile ilgili çıkan haberler ile ilgili olarak gece saatlerinde Gürses'in yattığı hastaneye gelen Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu "Değerli sanatçımıza her türlü tıbbi desteği veriyorlar. Onun dışında biz de yapılabilecek ne varsa yapmak adına yanlarındayız. Ama bir taraftan ekip çalışacak, bir taraftan da biz dua edeceğiz. İnşallah şu anda nefesini alıp veriyor. Milletimizden değerli sanatçımıza dua etmelerini ve sabırla beklemelerini istiyoruz. İnşallah daha güzel olur, daha iyi olur; temennimiz o yönde. Çok iyi bir ekip var, devamlı takip eden dinamik bir yapı var. Yapılabilecek ne varsa yapan, bugünün dünya çapındaki imkanları buraya taşıyan bir anlayış var. Ama tıb neticede bir noktaya kadar geliyor. Şu an tıbben yapılabileceklerin azamisi yapılıyor. Diğer yandan manevi olarak da dua ediyoruz. Ben yakınlarına, sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

"TEKNİK HATA"
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dün sabah saatlerinde twitter hesabından yapılan açıklama ile ilgili olarak da "Bizim teknik ekibin bir hatası olmuş. Ben Kırklareli'ndeydim, onu hemen telafi ettik. Ben bu anlamda ömrüne bereket olsun diye böyle bir temennide bulunmak istiyorum. Bazen böyle teknik hatalar olabiliyor. İnşallah ömrüne bereket olur." diye konuştu.

ORHAN GENCEBAY:İNŞALLAH İYİ OLACAK ÜMİDİNİ TAŞIYORUZ
Sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Orhan Gencebay "Burada gereken her türlü imkan, teknik, ihtimam hepsi yapılıyor. Şu an 'iyi' diyemiyoruz ama yaşıyor kendisi. Beyin ölümü gerçekleşmemiştir. İnşallah iyi olacak ümidini taşıyoruz. Ben biraz evvel ekrandan gördüm kendisini. Nefes alıp veriyordu, gayet iyi bir şekilde. Fakat kendinde değildi tabi ki. Şu anki durumu bu, yarına Allah kerim. İnşallah iyi olacak temennisiyle dualarımızı esirgemeyelim." dedi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.