1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti'ni AK Parti ve PKK eyyamcılığıyla suçladı

Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti'ni AK Parti ve PKK eyyamcılığıyla suçladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti'ni AK Parti ve PKK eyyamcılığıyla suçladı. Bahçeli, "63 çöpten çelebinin daha fazla milli vicdanların sabrını zorlamadan AKP ve PKK eyyamcılığından vazgeçerek işlerine güçlerine...

A+A-

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti'ni AK Parti ve PKK eyyamcılığıyla suçladı. 
Bahçeli, "63 çöpten çelebinin daha fazla milli vicdanların sabrını zorlamadan AKP ve PKKeyyamcılığından vazgeçerek işlerine güçlerine bakmaları hem kendileri hem de toplumsal huzur açısından artık çok önemli hal almıştır. Bu ertelenmemeli, geciktirilmemelidir." dedi. 
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Akil İnsanlar Heyetini eleştirdi. Bahçeli, "PKK’nın tez ve propagandasını aziz milletimize dayatmaya çalışan 63’lüklerin her gittikleri yerde milli iradenin tepkisi ile karşılaşmasından gocunan Başbakan’ın, milliyetçi vatanseverleri çapulculukla suçlaması da sonuç vermeyecektir." diye konuştu. 
 
Yurdun her tarafının çapulcularla mücadele için hazır bekleyen, hiçbir tehditten yılmayacak milliyetçi vatanseverlerle kaynadığını söyleyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Protez bacağını savuran gazimizle, 63 akılsızı demokratik itirazlarıyla susturan şehit yakınlarımızla, Türk milletine ellerinde bayraklarla sahip çıkan tüm milliyetçi-vatanseverlerle övünüyorum. 63 çöpten çelebinin daha fazla milli vicdanların sabrını zorlamadan AKP ve PKK eyyamcılığından vazgeçerek işlerine güçlerine bakmaları hem kendileri hem de toplumsal huzur açısından artık çok önemli hal almıştır. Bu ertelenmemeli, geciktirilmemelidir. Türk milletinin PKK propagandasına, siyasi Kürtçülüğe ve Kürdistan sözcülüğüne her şeyiyle kapalı olduğunu herkes iyi anlamalıdır. İmralı canisine çıt çıkaramayan, PKK’ya vagon olanBaşbakan ve arkadaşlarının eğer çapulcu görme ısrarları varsa körebe oyunuyla birbirlerini bulmaları bizim hararetle tavsiyemizdir."
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.