1. HABERLER

  2. “Artık yoruldum”

“Artık yoruldum”

Selen Soyder katıldığı 'Şeffaf Oda' programında, aşk hayatı ve oyunculuk üzerine şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

 

Toprak karakteri ile oyunculuğa adım atan Selen Soyder, bundan sonra nasıl bir karakterle ekrana dönebileceğini şu sözlerle vurguladı. “Toprak rolü benim ilk işim ve 3 senedir devam ediyor. Umarım Haziran’a kadar da sürer. Kendine yakın bir karakter oynadığın zaman role çok fazla bir şey katamıyorsun ve kişiyi çok fazla zorlayamıyor. Toprak bana yakın bir karakter açıkcası o yüzden sonraki işim “eğer devam edersem” , hem motivasyonum hem de kişisel gelişimim için çok farklı bir rol olmalı. O yüzden bir sonraki dizi projem ters köşe bir rol olabilir.Kötüyü canlandırabilirim mesela…”

TOLGA’NIN 6. HİSSİ KUVVETLİ

Yurtdışında nasıl bir rol oynamak istersin sorusuna esprili yanıtlar veren Soyder gülerek “Romeo ve Juliet” dedi. Rol arkadaşı ve gerçek hayatda ki sevgilisi Tolgahan Sayışman‘ı işaret ederek “Romeo yanımda zaten“ diyen genç oyuncu ” Dizimizde Tolgahan’ın annesini canlandıran değerli oyuncu Gül Onat var. O bize “Siz Kesinlikle Romeo ve Juliet oynamalısınız” diyerek aslında yurt dışı hayalinin olmadığını vurguladı. Dizinin kulislerinde Tolgahan Sayışman‘ın kendilerine kahve falı baktığına değinen Selen Soyder, Tolgahan Sayışman‘ın 6. hissinin çok kuvvetli olduğuna değindi.

BİR SÜRE OYUNCULUK YAPMAYACAĞIM

Tarih bölümünde okurken dizi setleri yüzünden okulunu yarım bırakmak zorunda kalan Selen Soyder, hakkının yandığına değindi ve belki dizi bitiminde tekrar Üniversite sınavına girebileceğini anlattı. İlerde ki oyunculuk kariyeri için ise şu cümleleri kurdu “Ben çok farklı şeyler yaptığım için oyunculuğa devam eder miyim bilmiyorum. Ama bu dizi bittikten sonra bir süre oyunculuk yapmayacağım. Çünkü yoruldum. 3 sene az bir zaman değil. Dizi yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım. Kendine ayırabileceğin hiç zaman yok.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.