1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda çıldırdı!

Arda çıldırdı!

Milli Takım adına gecenin en istekli ismi olarak dikkat çeken Arda, “Üzüntüden ağlamaklı gibiyim. Bunun adı şanssızlık değil, kelimenin tam anlamıyla beceriksizlik” dedi

A+A-

Arda Turan, 1-1’lik beraberliğe isyan etti. Gecenin en çalışkan ve istekli oyuncusu olarak ön plana çıkan Kaptan, “Üzüntüden ağlamaklı gibiyim. Bu aldığımız beraberliğin ardından, elemeler için verdiğimiz koskoca 2 yıllık emek boşuna gitti, gidiyor gibi... Bana kalırsa, Macaristan karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyduk, ama bunu ne yazık ki sonuca, skorborda yansıtamadık. Fakat bunun açıklaması da sadece şanssızlık değil, kelimenin tam anlamıyla beceriksizlikti” diyerek hem üzüntüsünü dile getirdi hem de özeleştiri yaptı.

‘SORUMLULUK EŞİTTİR...’

90 dakika boyunca yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirten Arda Turan sözlerini şöyle noktaladı: “Kale önünden golü atamıyorsan, bunun adı beceriksizliktir. Bu, bir takım oyunu ve hepimizin burada sorumlulukları eşit. Semih’in yediğimiz golde yaptığı hata, herhangi bir mücadelede her futbolcunun başına gelebilecek bir hata. Türkiye'de yetişen en iyi futbolculardan. Semih'e gelene kadar kaç maç var kazanamadığımız... Önemli olan takım olarak ne yaptığımız. Söylenecek fazla bir şey, çok üzgünüz.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.