1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akşener'den Erdoğan'a 'Soylu' sorusu: Ağar'ı mı işaret etti?

Akşener'den Erdoğan'a 'Soylu' sorusu: Ağar'ı mı işaret etti?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan AK Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre AK Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş." dedi.

A+A-

Yalova’da esnaf ziyareti sırasında genç bir yurttaşın uyuşturucu ile mücadeleye yönelik sorduğu soruya yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından o anları paylaştı. 

Akşener, paylaşımına AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketleyerek şu notu düştü:

“Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın.”

“CAPTAGON’LA İLGİLİ MEVZUYA GİRİN, GOOGLE’A SEVGİLİ KIZLARIM”

Videoda gençlerin sorusu üzerine Akşener şu yanıtı veriyor:

“Ben Sayın Soylu’nun o tweetlerine cevap vermemiştim. Siz şimdi dürttüğünüz için cevap vereceğim. Sayın Soylu diyor ki; ‘Uyuşturucuyla mücadele 2016, 15 Temmuz sonrası.’ Peki, AK Parti iktidarı 2002’de başladı değil mi? Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakanımız mıydı? Evet. Demek ki bütün o süreç içerisinde katiyetle Sayın Soylu iddiasına göre sevgili yavrucuğum, uyuşturucu mücadelesini bu arkadaşlar yapmamış. Şimdi ben Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Erdoğan’a soruyorum; Süleyman Soylu’nun dedikleri doğru mudur? Captagon’la ilgili mevzuya girin, Google’a sevgili kızlarım. Kimin zamanında olduğunu anlarsınız. O ilgili kişi de şu anda sarayda. Tamam mı canım. Bak hiç bu cevapları vermeyecektim, sordunuz veriyorum şimdi. İyi ki de sordun.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.