1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akşener, iktidardan telkinlerde bulunulduğuna dair iddialara yanıt verdi

Akşener, iktidardan telkinlerde bulunulduğuna dair iddialara yanıt verdi

tv100 ekranlarında yayınlanan ‘Haftanın Panoraması’na konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidardan telkinlerde bulunulduğuna dair iddialara yanıt verdi. Akşener, “Tayyip Bey veya yakınlarından birinden bir lira alsam bu masaya oturuyor ola

A+A-

Uğur Dündar’ın sunumuyla, her cumartesi akşamı tv100 ekranlarında yayınlanan Haftanın Panoraması’na, bu hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuk oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'dan ayrılma sürecinde iktidardan telkinlerde bulunulduğuna dair gerçekleşen iddialara tv100 ekranlarında yanıt verdi.

“BUNU HERKESİN BİLMESİ GEREKİR”

“Tayyip Bey veya yakınlarından birinden bir lira alsam bu masaya oturuyor olamam” ifadelerini kullanan İYİ Parti lideri, “Bunu herkesin bilmesi gerekir. Bildiğini de inanıyorum. Benim Tayyip Bey’e göz kırpmama gerek yok, o partinin en başından beri kurucuları arasında olmuşum, bazı şeyleri beğenmişim, gidişatı doğru bulmamışım, kurucular listesine adım yazılmadan ayrılmışım. Bunu yapabilen yok. O günkü anketlerde yüzde 47 oranındaydı. Ben bunu bırakmışım, pek çok insan o zaman salak muamelesi yapmış” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.