1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Akşener: Erdoğan kürsüden atacağına gelsin baksın

Akşener: Erdoğan kürsüden atacağına gelsin baksın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uzunköprü İlçe başkanlığını ve esnafı ziyaret etti. Esnafı dolaşan Akşener, dükkanlara girerek, ilçe sakinleriyle sohbet etti...

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uzunköprü İlçe başkanlığını ve esnafı ziyaret etti. Esnafı dolaşan Akşener, dükkanlara girerek, ilçe sakinleriyle sohbet etti.

Esnaflık yapan yaşlı bir kadının yanına giden Akşener burada duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Ekonomik durumuyla ilgili dert yanan yaşlı kadın, pazardan alışveriş yapacak durumu olmadığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Pazardaki yurttaş Akşener'e "Bir hafta lahana alıyorum, bir hafta karnabahar, bir hafta pırasa, bir hafta ıspanak. Dördünü bir arada çantama koyamıyorum. Aldığım bir kilo yırtık yufka 600 gram peynir. Yemin ediyorum, babama aldığım 2,5 kilo elma, 2 liradan kilosu. 5 lira verdim, aldım. Sinirlerim bozuldu. Bunları duysunlar. Cumhurbaşkanı duysun bunları, Berat Albayrak enflasyon düştü, enflasyon düştü. Nerede düştü enflasyon ya" diye serzenişte bulundu.

Akşener'de bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıp "2023'te kimin kalıp kalmayacağına millet karar verecek. Sayın Erdoğan kürsüden atacağına gelsin Edirne'ye, baksın bakalım vatandaş ne diyor" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.