1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Akşener, 'Devletimizin kanalı yayını keser' dedi, TRT anında yayını kesti

Akşener, 'Devletimizin kanalı yayını keser' dedi, TRT anında yayını kesti

Partisinin TBMM grup toplantısında gündem ilişkin açıklamalarda bulunan Meral Akşener Çiftçilik ve besilik yapan Emre Şensoy’u kürsüye davet etti.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında gündem ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çiftçilik ve besilik yapan Emre Şensoy’u kürsüye davet eden Akşener “Devletimizin kanalı takiptedir. Birazdan yayını keserler” dedi. Şensoy’un kürsüye çıktığı ve konuşmasına başladığı sırada TRT yayını kesti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Eve ekmek götüremiyoruz” isyanına “al keyif çayı iç” demesine tepki gösteren Akşener şu açıklamayı yaptı:

"O çayı biraz da senin şu kodamanların içse olmaz mı? Türkiye’nin zenginliğinden biraz da alın teriyle çalışan işçi kardeşlerim, işsiz gençlerimiz faydalansa olmaz mı?"

TRT YAYINI KESTİ
Çiftçilik yapan ve besilik yapan Emre Şensoy’u kürsüye davet eden Akşener, “Devletimizin kanalı takiptedir. Birazdan yayını keserler. Ama bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki milletin vergileriyle yayın yapan TRT önce milletin sesi olmalıdır. Milletin sesinden, sözünden bu kadar korkmayın. Emre Ersoy’dan bu kadar korkmayın” dedi.

Emre Şensoy’un kürsüye çıktığı ve konuşmasına başladığı sırada TRT’nin yayını kestiği görüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.