1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ağlayarak hayat kurtardı

Ağlayarak hayat kurtardı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi'nde 3 yaşındaki Muharrem Eyüp Demir, ağlaması sayesinde hem anne babasının, hem diğer 3 kardeşinin hayatını kurtardı

A+A-

 

Habibe ve İsmail Demir çiftti, gece çocuklar üşümesin diye sobaya kömür attıktan sonra uykuya daldı. Ayrı odada uyuyan çocuklardan 3 yaşındaki Muharrem Eyüp Demir, kömür sobasından çıkar karbonmonoksit gazından rahatsız olarak ağlamaya başladı.

Yan odada uyuyan Habibe ve İsmail Demir ağlama sesine uyandıklarında evdeki ağır kokuyu fark etti. Demir çifti hemen pencereleri açıp odayı havalandırırken, yan odaya girdiklerinde ağlayan Muharret Eyüp’ün dışında diğer çocukları 11 yaşındaki Bahar, 9 yaşındaki Gizem ve 5 yaşındaki Alp Berat’ın kendilerinden geçmiş halde buldu.

HAYATA DÖNDÜLER

Baba İsmail Demir eşi ve çocuklarını kendi otomobiliyle hastaneye götürmek istese de başı döndüğü için başaramadı. Daha sonra olay yerine çağırılan ambulansla tüm aile fertleri Darıca Farabi Devlet Hastanesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zamanında yapılan müdehale ile İsmail Demir, Habibe Demir, Bahar ve Gizem’in Demir’in durumları düzelirken, ağlayarak tüm aileyi olası faciadan kurtaran Muharrem Eyüp Demir ve Alp Berat Demir’in tedavileri devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.