1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Afyon'da Halk Otobüsü Yandı

Afyon'da Halk Otobüsü Yandı

Afyonkarahisar’da seyir halindeki özel halk otobüsü alev alarak yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, firma çalışanları itfaiye erlerine ve basın mensuplarına saldırdı.

A+A-

 

Edinilen bilgilere göre, Afyokarahisar merkez ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsü hattında çalışan doğalgazlı özel halk otobüsü seyir halindeyken aracın ön kısmından bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Aracı yolun sağ tarafına çekerek kapıları açıp yolcuların tahliyesini sağlayan şoför, daha sonra itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale etti. İddiaya göre itfaiye aracının suyunun bitmesi üzerine diğer aracın gelmesi beklendi. Bu duruma tepki gösteren firma çalışanları, itfaiye erlerine ve yaşananları görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. İtfaiye erlerine saldıran otobüs firması çalışanlarından birinin silahı bu sırada yere düştü. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ve firma yetkililerinin araya girmesi ile ortalık yatışırken, yangında özel halk otobüsü kullanılamaz hale geldi.
 
Yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı belirtilirken, yangının doğalgaz hattına ulaşmadan söndürülmesinin ise olası bir faciayı önlediği kaydedildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.