1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3 kardeş yanarak öldü

3 kardeş yanarak öldü

Kilis'te bir evde sobanın yanındaki odunun tutuşması sonucu çıkan yangında, 3 kardeş yaşamını yitirirken 3 kişi de dumandan zehirlendi

A+A-

 

Olay, Barış Mahallesi Kanalboyu Caddesi’ndeki, Reşit O.’ya ait evde saat 09.00’da meydana geldi. İddiaya göre, anne 30 yaşındaki Döne O., çocuklarının ısınması için odun sobasını yaktı. Annesinin dışarı çıkmasını fırsat bilen 3 yaşındaki Merve O. ise, sobanın yanında bulduğu çakmakla odun parçalarını tutuşturdu.

Odunların alev almasıyla kısa sürede çıkan yangında, odada bulunan çocuklardan, kanepede uyuyan 9 aylık Halil İbrahim yanarak yaşamını yitirirken, dumandan zehirlendikleri belirtilen anne Döne O. ile çocukları 14 yaşındaki Kübra, 10 yaşındaki Gülşen, 6 yaşındaki Medine ve 3 yaşındaki Merve O. komşuları tarafından evden çıkarıldı.

Ambulansla Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan, dumandan zehirlenen Kübra ve Medine O. da doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

PERİHAN’I YANGINDAN OKULU KURTARDI

Kilis Kız Meslek Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Perihan O.’nun, 3 kardeşinin can verdiği ev yangın sırasında okulda olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı. Ölen kardeşlerden Kübra O.’nun Hasan Ünlükahraman Ortaokulu 8’inci sınıf, zehirlenerek hastaneye kaldırılan Gülşen O.’nun ise aynı okulun ilkokul 3’üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Hastanede tedavi gören anne Döne O. ile çocukları Gülşen ve 3 yaşındaki Merve O. hastaneden taburcu edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.