1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 20 gün önce ağabeyinin intihar ettiği köprüden atladı

20 gün önce ağabeyinin intihar ettiği köprüden atladı

Adana'da 14 yaşındaki Yusuf Orhan, 20 gün önce ağabeyinin atlayarak intihar ettiği köprüden Seyhan Nehri'ne atladı. Akıntıya kapılan çocuk, arama çalışmalarına rağmen bulunamadı

A+A-

Adana'da yaşanan olay, saat 19.30 sıralarında merkez Seyhan ve Yüreğir İlçeleri’ni birbirine bağlayan Regülatör Köprüsü’nde meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki Yusuf Orhan, 1 Martta 19 yaşındaki ağabeyi Mahsun Orhan’ın intihar ettiği köprüye bisikletiyle geldi.

Yusuf Orhan, vatandaşların şaşkın bakışları altında aniden nehre atladı. Suya atladıktan sonra çığlık atarak yardım isteyen genci fark eden vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 




İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekipleri, nehir kıyısından genci bulmak için arama çalışması yaptı. Bu sırada olayı duyarak nehre gelen gencin akrabaları da nehre girerek, arama çalışmalara yardım etti. 

Yaklaşık bir saat süren aramalara rağmen Yusuf Doğan’a ulaşılamadı. Ekipler, akıntının hızlı olması ve havanın karanlık olması nedeniyle çalışmaları sabaha bıraktı. Doğan’ın annesi ’Oğlum, Yusuf beni bırakma. Diğerinin acısı bitmeden bu acıyı reva görme Allahım’ diyerek feryat etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.