1. YAZARLAR

  2. Özgür ŞİMŞEK

  3. 1893 Yılında Doğmuş Olan Büyükbüyükannem yaşıyor.
Özgür ŞİMŞEK

Özgür ŞİMŞEK

Platform
Yazarın Tüm Yazıları >

1893 Yılında Doğmuş Olan Büyükbüyükannem yaşıyor.

A+A-

E-devlet'in sağlamış olduğu alt -üst soy ağacı bilgilerine göre  1982 yılında ölmüş olan büyük büyük annem yaşıyormuş.

Önce bir sevindim haberi duyunca sonra da korkmaya başladım.Ya gece bizi ziyarete gelirse diye....Şaka bir yana rahmetli büyükannemi yaşatan devletimiz duyduğuma göre daha birçok kişinin ölmüş olan büyükannesini ,dedesini yaşatıyormuş.

Ne olacak bu kadar bilgi de elbette yanlış yapılmış olabilir diye masumane bir düşünceye girebilirsiniz.Ama hayır sakın böyle düşünmeyin.

İyi Parti olarak gerçekleştirdiğimiz muhtar ziyaretlerinde bir muhtarımız şöyle yakındı."Bütün ikametgah işlerini artık e-devlet üzerinden kendiniz yapabileceksiniz".Yani muhtara gitmeden herhangi bir bilgi vermeden adresinizi istediğiniz yere taşıyabileceksiniz.

Büyük şehirlere bir bakın çevremizde binlerce boş apartman dairesi ,siteler ,villalar duruyor.Nereden bileceğiz ölmüş büyükannelerimizi, dedelerimizi  buralarda yaşatmadıklarını ,Sonra bir bakmışız seçimde büyükannemiz yanımızda oy kullanıyor.

Bunun adı dolandırıcılıktır.

Farkında olmadan çevremizdeki evlerde ölmüş veya sıfırdan yaratılmış kimliklerle insanlar yaşıyor diye gösterilebilir.

Seçimlerde binlerce illegal oy kullandırtılabilir.

Son referandum seçimlerine bakalım .Çevremizde hep şu lafı duyduk."Hayır" bütün sandıklarda önde çıktı.Sonradan gelen haberle mühürsüz oylar devreye alındı ve genelde güneydoğudan gelen oylarla seçimde" Evet "çıktı.Büyük şehirlerinin çoğunun kaybedilmesi telafisini güneydoğuda sandık görevlilerinin saf dışı bırakılarak sadece devlet görevlilerinin zorla bütün oyları kullanması sonucunda olmuştur.Burada muhalefet partilerine çok ciddi bir sorumluluk düşüyor.

Bütün sandık başlarını seçimin en son saatine kadar tutalım.Kesinlikle ihtiyaç molasına ,sigara içmeye yalnız olarak çıkmayalım.

Sandığın başında başka bir arkadaşımızı bırakarak gidelim.Yıpratma politikası olarak sandık başlarına seçimlerle ilgili kötü haberler gelecek .İnanmayalım.Bunların hepsi itinayla hazırlanmış birer oyundur.Bu oyunların gerçekliği yoktur.2019 seçimleri köprüden önceki son çıkıştır.

Hakkımızı sonuna kadar savunacağız ve ülkemize parlamenter sistemi tekrar getireceğiz.İYİliklerle dolu bir ülkede yaşamak dileğiyle

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.