1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 17 Yıl AKP'de siyaset yap sonra da: Allahım affet!

17 Yıl AKP'de siyaset yap sonra da: Allahım affet!

Muharrem Kaşıtoğlu, AKP Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın belediyeden maaş aldığı iddialarına ilişkin paylaşımında, “Biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz” dedi.

A+A-

Dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında attığı tweet nedeniyle 17 yıl görev yaptığı AKP’den istifa eden eski Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, AKP Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın belediyeden maaş aldığı iddialarına ilişkin paylaşımında, “Biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz” dedi.

17 yıl görev yaptığı AKP'den istifa edip Saadet Partisi'ne geçen ve Beykoz Belediye Başkan adayı olan İBB Meclis üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Birileri anormal zengin olmuş, birileri 3’er 5’er maaş almış, birileri hiç işe gitmeden yatan maaşları çekmiş ve biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz. Allah’ım affet! Tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra bile görmeyen gözlere feraset lutfet!'' ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

muharrem-kasitoglu-tweet-resim-08.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.