1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. '1 her zaman 0,9’dan büyüktür'

'1 her zaman 0,9’dan büyüktür'

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Batman'da dün yaptığı konuşmada ''Biz ülkemizi kalkındırıyoruz. 1 her zaman 0,9’dan büyüktür. 1 her zaman yarımdan büyüktür. Bizim hedefimiz her zaman biri 1,10, 1,20 ve 1,5’a doğru yüceltmektir. Büyük daima iyidir ve güç

A+A-

Batman’da dün 10 ilin valisiyle güvenlik toplantısı gerçekleştiren İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Demiryolu Köyü yakınınlarındaki Emniyet Müdürlüğü’ne ait Özel Hareket Şube Müdürlüğü binası ile 200 daireli lojman ve sosyal tesislerinin temel atma törenine katıldı. Bakan Şahin, alana gelirken kendisini karşılayan halk oyunları ekibinin davulcusuna 200 lira bahşiş verdi.

İÇİŞLERİ BAKANI'NIN BATMAN ZİYARETİNDEN İLGİNÇ KARELER

Törende konuşan Bakan Şahin, emniyet teşkilatının donanım ve malzeme açısından her geçen gün güçlendiğini söyledi. Şahin, "Polisimiz, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma hep değişim için adeta yarış halindedir" dedi. Bölgedeki il valileriyle Batman’da teknik bir çalışma toplantısını yaptıklarını söyleyen Şahin, "Sadece Batman’ın bademli çorbasını içip gitmek yerine bir de iş yapmanın programı içinde olduk. Son 10 yılda temeli atıp da tamamlanmayan tesis kalmadı. Türkiye büyük başarılara imza attı. Batman bölgemizin yıldız illerindendir. Bu şehrimiz son derece modern yapılarla donatılmış. Bakanlığımıza bağlı teşkilatlarımızı donanım ve malzeme açısından güçlendiriyoruz. Bölgeyi huzurlu hale getirmek için her türlü çabayı gösteriyoruz" dedi.

''BÜYÜK DAİMA İYİDİR''

Bakan Şahin, yağmur altında sürdürdüğü konuşmasında, "Bilerek, bilmeyerek, isteyerek, istemeyerek, korkutularak, kandırılarak bir şekilde yanlış istikamete gidenler oluyor, olabiliyor. Bir taraftan da biz ülkemizi kalkındırıyoruz. 1 her zaman 0,9’dan büyüktür. 1 her zaman yarımdan büyüktür. Bizim hedefimiz her zaman biri 1,10, 1,20 ve 1,5’a doğru yüceltmektir. Büyük daima iyidir ve güçlüdür. Büyüğe iş bileyenler, büyüğü kendine farklı hedef olarak görenler o büyüğü küçültmek, o büyüğü 0,75’e indirerek, yarıma indirmek için planlar yapabilirler. Biz bunun farkında olmak zorundayız" dedi.

Bakan Şahin, Batman’a yapılan yatırımın Türkiye’ye yapılan yatırımın olduğunu ifade ederek, "Çünkü biz Batmanla, Samsun’uyla, Artvin’iyle, Ardahan’ıyla, Muğla’sıyla biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Bu bütünlüğümüze ve kardeşliğimize göz diken, içerden ve dışarıdan sadece Batman onlara yeter. Ama ülke sevdasında Batman yalnız değildir" dedi.

Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra törenle temel attı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.