MALİYEOKULU SPOR KULÜBÜ, DONEM TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPTI

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubunda mücadele eden Maliye Okulu Spor Kulübü, Maliye Okulu mezunlarından oluşan taraftarı desteğini artırmak için faaliyetlerini hızlandırdı.

İstanbul Şişli Holiday İnn Otelde yapılan toplantıya, ellinin üzerinde Maliye Okulu mezunu donem temsilcisi olarak katıldı.

Kulüp Başkanı Aydın ŞENEL yaptığı konuşmada; Kulübün faaliyetlerini tanıttıktan sonra kısa sürede başarı basamaklarını bir bir çıkarak 2 Lige yükseldiklerini, bu aşamaya gelene kadar Maliye Okulu mezunlarının büyük desteğini gördüklerini, bundan sonra da her Maliye Okulu mezunundan destek beklediklerini ifade etti.

Toplantıda gösterilen slaytlarla bundan sonraki süreçte daha geniş katılım ve destek sağlamak için bu yıl hayata geçirilecek iletişim sistemleri tanıtıldı.

Buna göre; Toplu SMS gönderimi ve sosyal medya kullanımının yanı sıra Ankara, İstanbul ve İzmir’de yaşayan mezunlar arasından belirlenecek dönem temsilcilerine de büyük işler düşeceği belirtilerek yakın bir zamanda İzmir ve Ankara’da da dönem temsilcileri toplantısının yapılacağı belirtildi.

GSM kanalıyla 7979 nolu hat üzerinden maliye yazıp kısa mesaj gönderilerek üye olunabilen sistemi kullanma sayısına göre dönemler arası rekabeti internet sitelerine taşıyan Maliye Okullular, 7979’u bundan böyle daha etkin kullanacaklarını belirttiler. Ayrıca bu yıl android ve iOs tabanlı akıllı telefonlara özgü uygulamaların, mezunlar tarafından telefonlarına indirilmesi durumunda iletişimin daha etkin hale geleceği ifade edildi. Şu anda üzerinde çalışılan ve kısa sürede tamamen kullanılır duruma gelecek olan uygulamanın android telefonlarda kullanılabilir olan versiyonu apps.appmakr.com/mosk adresinden indirilebiliyor. Uygulamanın İphone sürümü ise 15 gün içerisinde devreye girecek.

Katılanların görüşleri çerçevesinde tüm mezunların desteğini almanın yollarının tartışıldığı toplantıda, tamamı kapatılmış ve mezun vermeyen Maliye Okullarının geleceği de katılımcılar tarafından gündeme getirildi.

Toplantı sonunda hazırlanan bir bildiri temsilciler tarafından imzalandı.

Maliye Okulu Spor Kulübüne Başarılar diliyoruz.