Hesap kavgası kanlı bitti

Bursa’da kendisinden yemediği yemeklerin ücretinin alındığını iddia eden üniversite öğrencisi, arkadaşları ile bastığı lokantada çıkan kavgada yaralandı.

Edinilen bilgiye göre merkez Nilüfer ilçesi Sakarya Mahallesi'nde bir lokantada yemek yiyen E.A. ile iş yeri sahibi S.D. arasında hesap tartışması yaşandı.

S.D.’nin lokantanın güvenlik kameralarından yediği yemekleri göstermesinin ardından olay yerinden ayrılan E.A., daha sonra “Bursa Öğrenci Kolektifleri” üyesi oldukları tespit edilen 15-20 kişilik bir grupla lokantayı bastı.

Lokantayı dağıtan öğrenciler, daha sonra işletmeci S.D. ve lokantada müşteri olan M.K. ile kavga etmeye başladı. Bu sırada eline bıçak alan işletmeci S.D., E.A.’yı bacağından yaraladı. Çıkan kavgada darp edilen müşteri M.K. ile bıçakla yaralanan E.A. olay yerine gelen ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, olaya müdahale eden polis ekipleri, işletmeci S.D. ile kavgaya karıştıkları tespit edilen 6 öğrenciyi gözaltına aldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.