1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeytinburnu'nda kaçan maymun paniği

Zeytinburnu'nda kaçan maymun paniği

Zeytinburnu’nda sahibinin elinden kaçan bir maymun, mahalleyi ayağa kaldırdı.

A+A-

Zeytinburnu’nda sahibinin elinden kaçan bir maymun, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ağaca çıkarak bir dairenin balkonuna giren maymun, apartman sakinlerini saatlerce peşinden koşturdu. Bir apartman sakininin elini ısırarak yaralayan maymun uzun uğraşlar sonucu yakalanarak sahibine teslim edildi.

Nuripaşa Mahallesi’nde gezdirildiği sırada sahibinin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak kaçan bir maymun, 62\2 sokak da bir ağaca çıktı. Ağaçta kargaların yumurtasını yiyen sevimli hayvan, kargaların saldırısına uğrayınca çareyi ağacın bitişiğinde bulunan apartman dairesinin balkonuna kaçmakta buldu.

Daire sahibinin balkonun kapısını açması üzerine bina içerisine kaçan maymun, apartman sakinlerini seferber etti. Apartmanda koltuk ve eşyaların üzerinden sıçrayan maymun ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu.

1 SAAT PEŞİNDEN KOŞTURDU

Bina içerisinde yaklaşık bir saat süren kovalamaca sonucu bir daireye giren sevimli hayvan, kendisinin yakalamak isteyen bir kadının elini ısırarak yaraladı. Girdiği dairede bir ara balkon demirlerine tırmanan maymun, aşağı düşme tehlikesi yaşadı. Ev sahibi tarafından verilen şekerleri yiyen maymun evin içinde daire sakinlerini peşinden koşturmaya devam etti.

Kısa bir süre sonra sokakta kalabalığı görerek durumu öğrenen sevimli hayvanın sahipleri, apartmana çıkarak maymunu yakaladı. Sahipleri tarafından teslim alınan maymun, bir otomobile bindirilerek götürüldü.

Sevimli maymunu yakalamak için dakikalarca peşinden koşan ve elinden yaralanan Sema Karabacak, “Biz çarşıdan geldiğimizde ağaçtaydı. Maymun karganın yumurtalarını yemiş. Kargalar da kudurmuş tabi. Sonra karşı dairenin balkonundan almışlar içeriye. Daire kapısı açılınca binaya girmiş. Sonra bizim dairenin kapısı açık olunca buraya girdi. Bayağı oyalandı burada. Ben yakalamaya çalıştım ellerimi parçaladı. Daha sonra sahipleri geldi, aldılar götürdüler.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.